Microwin 4.0 SP-4 (S7-200 PLC Yazılımı) Full

Win7'de programı Xp modunda çalıştırın. En güzeli virtual Xp programı kullanmak. Bunu microsoft'un sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz. Ancak orada belirtilen adımlara uyunuz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
slm arkadaşlar öncelikle bu form da yeni değilim sifremi hatırlayamadım ve hatırlatma maili gelmeyince yeni kayıt yaptım :)
- Windows vistada çalışıyo denemiştim. Kurulum esnasında yanlış yapıyor olmalısın..
-windows 7 de ilk önce denemen gereken kurulum dosyasına Yönetici olarak çalıştır seçeneği ile kurulumu başlatmak...
- win 7 x64 de yapılacak işlem aynıdır. fakat her iki sürüm işletim sisteminde de çalışmaz ise windows 7 uyumlu değildir işte yapılacak bir şey kalıyor nedir diye soracak olursanız ...
- windows 7 XP Mode sitesinden inidirip kurun XP de çalışıp Windows 7 çalışmayan ne olursa çalıştıracaktır %100 garanti :) kolay gelsin
 
arkadaslar ben mitsubishi ve telemekanikle yazılım yapıyorum sıemensi hiç kullanmmadım
sıemensi ögrenmek istiyorum s7200 programı nasıl temin edebilirim.
saygılar
 
win 7 64bit problemi bende de var.s7 200 u kuramiyorum...yardımcı olabilecek arkadas varmı acaba.
 
Arkadaşlar bende "V4.0E STEP 7 MicroWIN" var Win 7 de kurdum açılıyor fakat 60 günlük yada 100 kullanımlık. Crackini bulabilirmiyiz_? yardımcı olurmusunuz_?
 
Arkadaşlar bende "V4.0E STEP 7 MicroWIN" var Win 7 de kurdum açılıyor fakat 60 günlük yada 100 kullanımlık. Crackini bulabilirmiyiz_? yardımcı olurmusunuz_?

sayın uye forum kuralları geregınce crack vede lısans paylasımı yasaktır.lutfen bu tur ısteklerde bulunmayınız


1.4 ) Tam sürüm program paylaşımı yasaktır, crack, keygen, serial, patch, lisans dosyaları ile birlikte program paylaşımı yapılmaması önemle rica olunur. Kurallara aykırı paylaşımlar her ne kadar tespit edildiği taktirde derhal silinse bile Kontrolkalemi.com hiçbir yasal sorumluluk kabul etmeyecektir. Her üye kendi mesajlarından sorumludur.
 
arkadaslar su programı hakikaten win7 de çalıştırabilen var mı
 
W7 de sanal makine oluşturup o sanal makine içine xp(prof) kurduktan sonra s7 programlarını kurup sorunsuz çalıştırabilirsiniz.
 
bilgisayar formatlanıp yeniden kurulduğunda ilk olarak micro win programı kurulursa çalışıyor kendi bilgisayarımda vista home premium du bu şekilde programı çalıştırdım.Diğer bir yöntem ise win 7 ultimatede çalıştırabilirsin ancak
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst