Microsoftun Simülasyonlu Robot programlama dili indirin!(Free!)

w7 icin gecerlimidir
 
Bu işte en iyisi RobCAD,dir.

RobCAD, çoklu robot hücreleri ve otomasyonu sağlanmış imalat süreçlerinin tasarlanması, simülasyonu, optimizasyonu ve uzaktan (off-line) programlanabilmesi için eşsiz özelliklere sahiptir. Gerçeğin tıpkısı olan üç boyutlu imalat hücreleri ve sistemleri şeklinde modellenen her türlü süreç optimize edilmekte ve çevrim zamanları son derece hassas olarak hesaplanmaktadır. Sağlanan eş zamanlı mühendislik ortamı içerisinde farklı mühendislik grupları otomasyon ve robotik fikirlerini sanal olarak görselleştirebilir, tüm yönlerden inceleyerek doğrulamasını yapabilir ve en nihayetinde sıfır hata ve gecikme ile gerçek hayatta yatırımlarını devreye alabilirler.

Söz konusu robotlar ve otomasyon olduğunda, dünya çağında binlerce kullanıcı ile endüstri standardı haline gelmiş olan RobCAD; punta kaynağı, ark kaynağı, lazer ve su jeti ile kesme, yapıştırma ve macunlama, delme ve perçinleme, boyama gibi çok geniş bir yelpazedeki farklı uygulamalara göre uzmanlaşmış özel modüllere sahiptir.

RobCAD her CAD yazılımı ile haberleşerek geometri transfer edebilmekte ve lider robot üreticilerinin tümü tarafından desteklenmektedir.

RobCAD lisans bedeli yalnız çok yüksektir, 180.000 EUR civarı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Microsoft Robotics
burdan indiriyosunuz arkadaşlar. ben kurs için kullanmayı düşünüyorum. öğrendikçe paylaşırım
 
programın kullanılabirliği nasıl acaba? boşuna indirmeyelim
 
Selam arkadaşlar ben abb s3 marka kaynak robotu kullanıyorum. Tasarlamış olduğum aparat larda robotu kullanmaktayım. Bana bu bir similasyon programı lazım Robotu 3d bilgisayar üzerinde çalıştırıp simile etmek istiyorum.Kullanabilecegim bir program arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Robot stdio programını denedinmi abb nin kendi programı istediğin modellerde programın içerisinde mevcut...
 
arkadaşım vermiş oldugun lınk olu lınkı tıkladıgımızda mıcrosoft sayfasında bulunamadı dıyor...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst