Microsoft ilk şarj aleti Portable Power’ı tanıttı

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
5RGyjR.jpg


Nokia markasını kendi markasıyla değiştirmek için uğraşan Microsoft, şarj aletleri alanındaki ilk ürünü olan Portable Power’ı resmi olarak tanıttı.

Nokia‘nın akıllı telefon bölümünü satın almasının ardından donanım alanındaki çalışmalarını hızla arttıran Amerikalı teknoloji devi Microsoft, akıllı telefon alanında kendi markasını öne çıkarmaya devam ediyor. Nokia anlaşmasının tamamlanmasından sonraki birkaç ay boyunca Nokia markasını kullanan Microsoft, artık Nokia markasından kurtularak kendi markasını kullanmaya hazır görünüyor.

Nokia markasını geride bırakma yönündeki çalışmalarına sadece Microsoft markasını taşıyan akıllı telefonlar piyasaya sürerek başlayan Amerikalı teknoloji devi, şimdi de kendi şarj aletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Portable Power adını verdiği taşınabilir şarj aletini resmi olarak tanıtan firma, ilk şarj aletini bu ay içerisinde satışa sunacak.

Yeniden şarj edilebilir 6000 mAh’lık bir bataryası bulunan Portable Power, piyasadaki birçok akıllı telefona microUSB aracılığıyla bağlanarak herhangi bir prize ihtiyaç duymadan şarj etme işlemini gerçekleştirebiliyor. Özellikle sık seyahat edenler için ideal bir cihaz olarak lanse edilen Portable Power, şarj edildikten sonra kullanılmasa dahi bu şarjı 6 ay boyunca muhafaza edebiliyor.

Şu sıralar piyasadaki en popüler Windows Phone akıllı telefonu olan Lumia 520′yi tam beş defa tam şarj edebilecek kapasiteye sahip olan Microsoft şarj aleti, Microsoft’un kendi mağazalarında 49 dolara satışa sunulacak.

Alıntıdır.Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/..._ilk_sarj_aleti_Portable_Power_i_tanitti.html
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst