Micromaster 440 ekranda görüntü var çalışmıyor.

heradam

Üye
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
65
Puanları
1
Micromaster440 cihazının bağlantılarını yaptım. Ekranda ayarlı olan frekans ve o anki frekans dönüşümlü olarak gelmekte.
Oparatör paneli altındaki Yeşil ve Sarı Led beraber sürekli yanmakta.

Oparatör paneli altındaki kartın arızalı olduğunuı tahmin etmekteyim. Potansiyometre üzerinbden değilde Oparatör paneli üzerinden hareket vermek için ne yapmam lazım ilgili parametreleri bilmiyorum Bilen bir arkadaş varsa tarif edebilirmi.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
P700 "1" olduğunda Oparatör Paneli üzerinden çalışıyormuş. Denedim çalışıyor ama dışardan kumanda kabul etmiyor.
 
merhaba eğer sürücünün inputlarını nerde ne bağlı belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.
 
Cihaz enerjilenip bekleme konumunda iken bop ekran altındaki yeşil ve sarı ledler sürekli yanması gerekmekte cihazın alarm konumunda sebebi quick comissioning tamamlanmamış olabilir P0010=0 olmalı veya 1 yaptıysan P3900 =1,2,3 seçerek motor data değerleri tanımlama işlemini bitirmelisin,veya herhangi görünen bi hata uyarı mesajı gelmiyorsa cihazda sorun olabilir
tamir destek:[email protected]
 
eğer potansiyometre varsa bağlantılarını kontrol edin degiştirin. start verdiginiz terminallerini gözden gecirin,dogru yerleremi baglı? ekran üzerinden calıstırmak istersenizde.minimum frekansı istediginiz frekansa ayarlayın.min frekans sıfır olursa hareket alamazsınz
 
Ekranda frekans değeri görünüyorsa hız bilgisi ile ilgili bir sıkıntı yok demektir.Büyük ihtimalle parametreler doğru girilmemiştir.Start vereceğiniz terminali aktif hale getirmeniz gerekiyor.Yada inverterin nereden kumanda edileceği bilgisini girmeniz gerekir.Bunun içinde inverterin kullanma kılavuzunun olması gerekir.
 
kumandayı klemenslerden yapacaksan 700 : 2 olacak eğer analog kontrolü potansiyometre ile yapacaksan 1000 : 2 olacak
 
Merhaba benım surucum de f 0023 hata kodu var yardım cı olurmusunuz
 
sahnar_76 arkadaşım f 0023 çıkış hatasıdır.Yani çıkış fazlarından birinin bağlantısı kopuk anlamına gelir. ya kabloda sorun var yada motorda kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,927
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst