micromaster 430 pompa kontrol

nasibim1

Üye
Katılım
30 Ara 2009
Mesajlar
63
Puanları
1
selamlar arkadaşlar...pompa kontrol uygulaması ile uğraşmaktayım...pompayı susuz çalışmaya karşı korumam gerekli .Micromaster 430 datasheet incelediğimde pompayı susuz çalışmaya karşı koruduğnu gösteriyor.Bu özellik tam benim işimi görüyor.uygulamayı micromaster 430 la yaparsam maliyet çok yükseliyor yüksek ihtimalle müşteri bunu maliyetteden dolayı kabul etmeyecek.Bu uygulamayı bir devreyle nasıl yaparım micromaster pompanın susuz çalıştığnı nasıl algılıyor...Şimdiden teşekkürler...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Susuz çalışmada micromaster kendisine daha önce tanımlanmış bir takım sayısal verileri kullanıyor. Örneğin siz bir kaç ölçüm yaparak (pompanızın davranışına göre), sürücünün normal çalışmada hangi hız aralıklarına hangi tork değerleri ile çalıştığını tanımlıyorsunuz. Daha sonra micromaster belirtilen bu aralıklarda ilgili tork değerlerini ulaşmıyorsa susuz çalıştığına karar veriyor. Daha detaylı grafik ve bilgi için micromaster parametre listesinde p2182 ve p2183'e bakabilirsiniz.

Micromaster 430 harici bir sürücü kullanırsan, bu sürücünün anlık olarak akım ve hız bilgisini bir plc veya microişlemciye aktarıp akım ve hız bilgisini karşılaştırıp sürücünün hangi durumda çalıştığını belirlemen gerekir. Bu bahsettiğim durum micromaster'ın kullandığı tekniğe yaklaşıktır. Belki diğer arkadaşların başka fikirleri de olabilir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,950
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst