Mesaj Silinmesi

etuzuner

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
18 Mar 2008
Mesajlar
1,179
Puanları
92
Merhaba değerlü üyeler ve yöneticiler,

Son zamanlarda yazmış olduğum mesajlardan baya bir çoğunluğu silinmiş. Bununla birlikte hangi mesajlarımın da silindiğini farkına varamıyorum. Tabii ki yanlışımız vardır, o yüzden silinmiştir. Ancak ben "Ellerine sağlık hocam, emeğine sağlık kardeş" vs. gibi yazılar yazmıyorum.

Siz değerli yöneticilerden ricam, eğer mümkün ise, silinen mesajlarımızı "Şu mesajınız şu nedenden dolayı silinmiştir." şeklinde özel mesaj şeklinde bizlere ulaştırılabilsin. Php programlamayı tam olarak bilmiyorum ancak bu bahsettiğim çok zor birşey değil gibi duruyor. İlgilenirseniz çok memnun olurum çünkü gerçekten hangi konuya hangi cevabı yazdığını insan unutuyor.

Saygılar
 
Sn : etuzuner

Mesajlarınızın silinmesinde ki olası nedenler ;


1: Forum genelinde tüm bölümlerde crack, serial ve lisanslı yazılımlara ait tüm konular ve bu konulardaki yorumlar silinmiştir, kaldırılan bölüm vede silinen konularda yorumlarınız varsa buna bağlı olarak mesaj sayınızda azalmalar görülebilir.

2: Serbest Bölüm ve Program Paylaşımı kategorisi tüm içeriği ile kaldırıldı, bu sebeple kaldırılan bölüm vede silinen konularda yorumlarınız varsa yine mesaj sayınızda azalmalar görülebilir.


3: Forumumuzun, güncelleme kaynağında beklenmedik hata uyarısı ile karşılaşması nedeniyle, bazı olumsuzluklar yaşanıyor, bunlardan birisi de üye mesaj sayılarının kendi kendisine değişmesidir. Bu sorunun çözümü için uğraşmaktayız en kısa zamanda düzelecektir.

Keyfi ve sebepsiz yere hiç bir mesajın silinmediğine emin olabilirsiniz. Bilgilendirme konusunda sizleri haberdar edemediğimiz için özür dileriz.



Saygılar.
 
Sn. Mesut,

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederim. İşte bu ve benzeri nedenlerden bu siteyi çok seviyorum.

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
selamlar ...yaklaşık olarak 70 e yakın mesajımın silidiğinin fark ettim..crack, serial ve lisanslı yazılımlara mı olup olmadığını tam anlayamadım..keşke silmeden önce veya silindikten sonra..silinen mesajların hangileri olduğunu konusunda bizleri aydınlatsaydınız.

teşekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,486
Kullanıcılar
449,895
Son üye
HalilKonec

Yeni konular

Geri
Üst