Mesaj Sayısı - Üye Katogorisi

Ertek68

Profesyonel Üye
Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
1,731
Puanları
281
Yaş
52
Şahsi Fikrimdir;
Değerli Yöneticiler... Malum forumda yazılan mesaj sayısına bağlı olarak Kişilere "Usta Üye" , "Uzman Üye" , "Profesyonel Üye" gibi unvanlar verilmektedir.
Bu durum Benim Gibi çok şey bilmese de her konuya atlayıp olur olmaz yorumlar yazarak mesaj sayısını artıranları "Profesyonel Üye" kategorisine sokmaktadır.
Bu durum Özellikle öğrenme çağındaki arkadaşların Sözde Profesyonel (Benim gibi :) ) üyelerin yorumlarına "Öncelikli" itibar etmelerine sebep olmaktadır.
Bu durum değiştirilip popülariteye & beğeni sayısına bağlı olarak bu Unvanlar verilse daha iyi olur diye düşünüyorum...
.............Sürç-i Lisan Ettimse Affola.............​
 
Sayın Ertek68 üyelik ünvanları üyelerin bilgilerine göre değil forumu kullanma durumlarına göre verilen otomatik rütbelerdir. Bu rütbeler sadece üyelerin forumu kullanma durumlarını belirlemektedir. Forumun alt yapısı gereği popülarite ve beğeni durumuna göre rütbe verme konusu pek mümkün gözükmüyor.
 
Sn. Aksi üye unvanlarının bilgilerine göre değil, mesaj sayılarına bağlı olarak verildiğini biliyorum. Zaten bu yüzden öyle bir teklifte bulundum.
Zira bir üye (özellikle yeni öğrenenler) mesajı okurken bakıyor. Üst seviye unvanlı biri yazmışsa sorgulamadan doğruluğuna inanıyor. Mesela ben başka forum sitelerinde ister istemez bu duruma kendimi kaptırıyorum.
Ama forum alt yapısı müsade etmiyorsa yapacak bir şey yok.
En azından bu vesile ile yeni üye arkadaşları bilgilendirmiş olduk... :)
 
Bence öyle bir uygulamaya ihtiyaç yok buraya mesajları yazarken kimsenin ve/veya az sayıda kişinin yazdığı mesajlara bilgim kadar yardım etmeye çalışıyorum. Ha mesaj sayımı sıfırlasar ne olur ? Hiçbirşey ! Forumda yeni üye diye veya genç üye diye herhangi bir konuda doğru paylaşım yapamayacağı anlamına gelmez.
Sanırım bu mesaj fuzuli oldu .. Kendi yorumunuzla aslında karşı olduğunuz bir şeyi desteklemiş oldunuz. Şahsi fikrim böyledir.

Kolay gelsin...
 
bence foruma ayrı bir sabit konu açılmalı ayın en yardımsever ve en usta veya en profesyonel üyeleri diye
 
Burda bazı kişiler bilmedikleri halde mesaj sayım artsın diye yazmakta sanırım . Bunun bilincene vardım.Ama sonuçta elektrik tehlikeli ver ölüm riski olan bir sektördür.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst