Merlin Gerin Kesici AG Bağlantı Şemasını

mehmet58

Üye
Katılım
19 Mar 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
merlin gerin kesici ag bağlantı şemasını bulamıyorum kurma motoru çalışmıyor klemens şeması yok yardımcı olursanız sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
valla kardeş bizim şirkettede projesi olmayan bi sürü kesici var .ben teker teker sigortadan başlayarak kablo takibi yaptım .öyle proje çıkarttım .sanada tavsiye ederim.ayrıca kurma motoru çalışmıyorsa kesici sviclerine bak derim .motora.bakmışsındır zaten.
 
kurma motoru ile ilgili kesici mekanizma kapağı içerisinde W otomat sigorta mevcuttur.bu sigorta devresinin takibini yaparak ( bu devre hareket sonu kontağı vs. üzerinden geçiyor.) bulabilirsin.yapacağın çalışmada iş öncelikle iş güvenlik önlemlerini yerine getirmeli sonrada ve kesici yay enerjisini pasif haline getirmelisin.sağlıklı ve iyi çalışmalar
 
teşekkür ediyorm arkadaşlar
 
merlin gerin kesici ag bağlantı şemasını bulamıyorum kurma motoru çalışmıyor klemens şeması yok yardımcı olursanız sevinirim.
Sen işini çoktan halletmişsindir.Ama eski tip açık şaltlarda halen kullanılmakta.Bundan sonra ihtiyacı olacaklar için şemayı yüklüyorum.schneider kesiciler çok yaygın.
M-GERIN-KESICI KUMANDA BAGLAMA-SEMASI.jpg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,657
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst