Merkezi tv sisteminden kamera görüntüsü izlene bilirmi

her yayın türü için izlenebilir bana pm at tam olarak ne yapmak istiyorsan neyi nasıl yapacağını tarif ederim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
merkezi anten sisteminden kameralar veya dvr cihazlar izlenir bunu yapa bilmek için dvr yada kamera görüntüsünü AV den UHF ye yada VL ye çevireceksiniz bunun için convertörler var elektronikcilerden alabilirsiniz dönüştürdüğünüz görüntüyü santralin normal anten görüntüsü olan yere takacaksınız görüntüyü TV ye verebilmek için daire içindeki kablo ucuna uydusat piriz takılacak piriz üzerinde iki yada üç çıkış vardır bize lazım olan sat ve tv çıkışları sat yazan çıkıştan uydu cihazına kablo bağlanacak tv yazan çıkıştan televizyona RF kablo ile bağlantı yapılacak tüm bağlantılar bittikten sonra TV den normal kanal araması yapılarak görüntü alınır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst