Mekatronik Müh. mü? Elektrik-Elektronik Müh. mü?

elektrik elektronik her zaman geçerli meslektir. yeterki işten anla havada kaparlar.
 
Kardeşim ben Elektrik mühendisliği okuyorum ve meslek çıkışlı 2 yıllık dan geçiş yaparak bölüme devam edenlerdenim öncelikle şunu söylemek isterim.
Ne yaparsan yap ne kadar okursan oku tecrüben yoksa o dalda yok olmaya aday oluyorsun bir manada ne yap et mesleğinle alakalı piyasada çalış.
Tahmin ediyorum okulda hocalar süslü püslü şeyler örnek veriyorlardır öyle olur böyle olur gibisinden ama sana şunu soyleyim yıllardır bu işte çalışan birisi olarak hiçbir zaman ben muhendis oldum oturacam diye düşünme bizim meslek oturma mesleği değildir.
Oturanlar oturmaya meraklı olanlar ömür boyunca oturmaya mahkum kalır...


HTC Desire HD cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sayın arsima dgs den 4 yıllığa geçiş yapmışsınız.Acaba kaç puan ile hangi üniversiteyi kazandınız.
 
EEM ler ekstra ders almadan yüksek gerilime imza atamıyor ancak elektrik mühendisinin imza yetkisi daha fazla
 
Mekatronik nedir arkadaş, ismi bile komik. Bu kadar zorlama bölümlere ne gerek var anlamıyorum.
 
"Elektrik, mekanik, elektronik ve bilgisayar mühendisliğinden oluşan bölüme " buna komik dememek başlı başlıca komedidir. Her biri kendi içinde derya deniz olan konuyu nasıl bir dalda birleştirecen. Voltran mı oluşturuyorsun arkadaş, zorlamanın zorlaması olan ve playstation oynanyan lise dönemi ergenlerini tavlama bölümüdür.
 
Sana göre komik ama dünyanın teknik yönden en iyi okulu MIT (Massachusetts Institute of Technology) için öyle değilki bölümü var, gerçi onada o kadar iyi değil felan dersin...

Konuşuyorsunda ezbere ve boş, açıp bi doğru düzgün kaynaktan ne okutuluyor diye araştırsan göreceksin... 1960'dan kalma elektrik ve makineden başka mühendislik olmaz mantığı... Şuan marsda dolaşan robotuda zaten mekatronikçiler değil uzaylılar yaptı...
 
o kadar bilgiyi algılayabilirsen senden mükemmeli olmaz. ama bir tanesi olsun tam olsun. eksiğin olmasın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,536
Kullanıcılar
449,910
Son üye
citythunder

Yeni konular

Geri
Üst