Mekanik Proje. Yardım..

muti16

Üye
Katılım
31 Mar 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba arkadaşlar. Otomotiv 2. sınıfta okuyorum. Sistem analizi ve tasarımı adlı proje dersimiz var. Vize ve final notu yaptığımız projeye göre verilece. Proje nın konusu, Konu olarak kısıtlama yok. Mekanik kısmı bize ait olucak diğer kısımları hazır toplaya bilirsiniz. Her gördüğümüz şeyin minyatürünü yapa biliriz. Bu konu hakkında yardım istiyorum sizden. Proje fikri vere bilecek var mı? Maliyeti ucuz ve kolay tasarım olucak bir konu. Teşekkürler..
 
Selamun aleyküm
https://www.kontrolkalemi.com/forum/mekanik-konulari/64815-beklenen-makinalar.html
Konuyu incelemenizi tavsiye ederim; son kısımdaki donanımlı şantiye vanı düşüncesini proje olarak düşünebilisiniz. İmalatı için ucuz değildir imal etmek isterseniz gayet uzak olur ama bilimsel olarak çalışmaya uygun, hocanıza da sorabilirsiniz. Yalnız ödev olarak hazırlarsanız ödeviniz ve bilimsel bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Bu aletin gokart biçiminde sadece su pompası eklenmiş hali bir kısım tarla vb yerlerde düşünülebilir. İmalatı için ne kadar ayırırsınız bilmiyorum. Tabi rc motor cinsi bir içten yanmalı motordan küçük bir jeneratör de yapabilirsiniz. Bu durumda da bilgi paylaşımı yapmanız faydalı olur.
Hayırlı günler dilerim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,102
Mesajlar
914,984
Kullanıcılar
449,802
Son üye
sadık Mehmet

Yeni konular

Geri
Üst