Mekanik İmalat

karafetva

Üye
Katılım
28 Ara 2009
Mesajlar
69
Puanları
0
Yaş
40
Selamun aleyküm

Ticari olarak verme halinde olduğum şu ilanda yardım isteyen arkadaşlar da diledikleri gibi yazabilirler.
Torna freze kaynak işleride ihtiyacınız olan veya sipariş vermek istediğiniz parçaları üretmeye çalışırım. emir doğrama işi içeriğinde olan isteklerinizi de üretmeye çalışırım.
---------
Evvela öönem arzederek; aşrı lüks, canlı resmi bulunan, sigara gibi maneviyatsızlık içeren işleri yapmam. Diğer işleri karşılıklı konuşuup değerlendirmem gerekir.
----------
Proje yürütmeye çalışan veya makina yapmaya çalışan kişilere ; mekanizma tasarlama, makina imalat gibi işlerde teknik destekte bulunabilirim, muhattaplarım istediklerini rahatça yazabilirler.
Daha önce ürettiklerimden örnekler vermk isterim ::
kendi tasaradığım pnömatik vana torna işçiliği ile üretilmiştir, demir profillerden tabla(satış tezgahı) kaynak, freze ve demir doğrama işçiliği ile üretilmiştir, pegeut trekker motor için bozulan krankı eski haline getirilmeye çalışılmış ve ekler yapılmıştır, krank ile ilgili başka bir kısmına ek yapılmıştır(bu son yazdığım ek için motor çok az çalıştırılmıştır tam bir deneme yapılamamıştır), döner bir sistemin otomasyona uyarlanması için; dişlilerin millerinde eklemeler, sistem rulmanlarının montesi, dikdörtgen profilden iskelet ayarlanması yapılmıştır.

Bu yazdıklarım uğraştığım bir kısım işler.
İstediğiniz bir üründe hem ticaretimi tanımak hem de size uygunluğunu anlamak adına fiyat almanızı isterim.
Bilgehan Dura 506 524 48 82
 
selamun aleyküm
Arkadaşlar mesajımı yeniden görmeniz için yazıyorum. İnşALLah(c.c.) hayırlı yardımlaşmalarımız olur Hayırlı günler dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst