hakansefau

Üye
Katılım
7 Şub 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
MEGORAS Teknoloji 2015 yılında Tübitak destekli kurulmuş araştırma geliştirme, ürün geliştirme ve proje tasarımı yapmak üzere kurulmuş elektronik sektörüne yönelik yenilikçi mühendislik firmasıdır.
MEGORAS Teknoloji tarafından üretilen Güvenlik ışık bariyeri sensörleri ile endüstriyel otomasyon makine kullanımında iş güvenliği arttırılmaktadır.
MEGORAS Işık perdeleri ile aynı zamanda endüstriyel otomatik kapı sistemlerinde de boy fotoseli olarak kullanılmaktadır. MEGORAS ışık bariyerleri endüstriyel ortamda sorunsuz güvenilir çalışır, 15 metreye kadar algılama mesafeli ve sensörler arası kablolar herhangi parazitten etkilenmeyecek şekilde endüstriyel ortama göre tasarlanmış güvenilir sorunsuz çalışan ışık perdeleridir. Ürün CE kalite belgesine sahip, %100 yerli üretimdir.

Şirket web adresi : www.megoras.com.tr
mail adresi: [email protected]
Uygulamalara ait bilgiler linki: http://www.megoras.com.tr/projelerimiz
MEGORAS Işık Perdesi Ürün teknik bilgilerinin yer aldığı link: http://www.megoras.com.tr/boy-fotoseli-bf101
 
PVC Branda kapılar, Sectional kapılar, Sarmal kapılar ve tüm endüstriyel otomatik kapılarda kullanımı İş güvenliği açısından önemlidir. Fabrikalardaki otomatik kapı sistemlerinde forklift geçişlerinde, yüklü araç veya personel geçişlerinde kapının geçiş sırasında herhangi bir yere dokunmadan güvenliği sağlamaktadır. Uygulamaya ait örnekler:

Endüstriyel otomatik kapı megoras ışık perdesi uygulaması

Sectional kapılarda ışık bariyeri kullanımı

Otomatik soğuk hava depo kapılarında megoras ışık bariyeri kullanımı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst