Meclislerde Gizli Oy Sistemi

KodumS

Üye
Katılım
19 Ara 2011
Mesajlar
15
Puanları
1
İ.G.Meclisi için otomatik oy sistemi kurulacak.. Bu konuda daha önce tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar var mı varsa ne tür sistemler var kimlerle irtibata geçilebilir?
 
boyle bir sistemi daha önce incelemedim fakat mantık olrak adres sorgulama sistemi olacak.rs 485 ile bütün masalardaki butonlar birbirine parelel baglanacak ve herbirinin birer id si olacak.kullanıcı hangi butona bastıysa ana islemci veya pc sorgulamasında ilgili cihaz cevap verecek.isterseniz proje olarak yapabilirim.yok kendim yapacam dersenizde elimden geldigince yardımcı olurum.hatta cihazlar kablosuzda yapılabilinir fakat kablosuz yapıldıgında gizli kısmı biraz sürümcemede kalmıs olur.oylamanın gizliligini saglamak icin pc veya microişlemciden sorgulamanın rastgele(random) yapılması gerekir.
 
alarmko teşekkürler.
dedigin gibi kablosuz kullanmayı dusunmuyorum. arastırmama göre bu tur sistemler hep kablosuz kayped seklinde. Ben Meclis üyerlerinin masalarına monte edebilecegim ortak mikrofon agının da oldugu akıllı tahtası ile sorunsuz calısabielcek bir sistem kurmayı dusunuyorum meclis salonu için fkat turden bir iş yapan bir firma ile karsılamadım. Bilgisi olanalr var ise öneri verebilecek memnun olurm.

Saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,970
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst