mc30 r role

tahahm

Üye
Katılım
19 Eki 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
mrb arkadaşlar mc30r roleye ayarlarını grdigim halde bir türlü tekrar kapama yapmıyor kullanan varsa yardım edebilirmisiniz
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
tekrar kapama aktif fakat tk yapmıyor değilmi bende karşılaştım aynı sorun ile tk0 süresini ne kadar veriyorsun bu önemli ben 10 sn olarak vermiştim kesici konum tamamlama yapmadığı için işlem yapmadı bu süreyi 20 çıkardım şimdi gayet iyi çalışıyor
 
kesici pozisyonunu doğru görüyormu?

kesici kapalı iken kes.poz. ledi yanması lazım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ayarlarını röledenmi yoksa bilgisayar üzerindenmi yaptın
 
biraz araştırdım bu sorunu yaşayan çok kişi var herhalde
 
diger ayarlarını ne ayarladınız acaba tk1 ve tk2 ne ayarladınız acaba
 
kesicinin açık kontağından gelen uç rölenin 20-22 nolu klemensine bağlı olması lazım. bunuda röle üzerinde sağ köşede kesici kapalı lambasının yandığını görerek bağlantının olduğunu anlayabiliriz. tabi röle ayarlarında TK. nın aktif olması gerekiyor. reset zamanı 1. kapama ve 2.kapama zamanlarının girilmiş olması gerekiyor.
 
mc30 röle ve fmr rölelerde pc den bağlantı kurarak ayarlanmış değerleri alabiliyormuyuz mscom programı ile alınıyosa nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı :)
 
mscom programından röleye baglandıltan sonra rdosyaya kaydet seçeneğinden pc ayar dosyası alabilirsiniz
Saygılar
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst