Masaj aleti motoru

Bu satır tüm yardım isteyenler içindir sadece konu sahibi için değil.

Konu başlığını lütfen konunun özeti şeklinde yazın, başlıkta motor dediğiniz için ve beyaz plastik aksamı sormuşsunuz dolayısıyla verilen cevaplar bu yönde oluyor. Doğru sorular sorarak anahtar kelimeleri dogru seçerek neticeye daha çabuk varabiliceginizi unutmayınız.

Mekanizmalar.com değişik her türlü mekanizmayı içeren faydalı bir sitedir. Ben de bunu tavsiye ederim, hem animasyon hem video içermektedir, mekanizmalar ilginizi çekiyor veya bilmediğiniz adını duyup merak ettiğiniz mekanizmalarin hareketini görmüş öğrenmiş olursunuz, mutlaka zaman ayırın.
 
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, bu konular benim ilgimi çekmiyor ama kronik baş ağrısı hastasıyım ve dokunma hissiyle(masaj vibrasyon vb.) A beta liflerini uyararak beyne ağrı sinyallerini göndermeyi engellenebildiğini öğrendim, evde bu masaj aleti var bu çok büyük ve hızlı çalıştığı için titreşim ağırlıklı bir dokunma hissi sağlıyor ben daha çok dokunma ve darbe ağırlıklı bir şey yapmayı planlıyorum, pille çalışan falan(başkasına da yaptırabilirim). Ayrıyetten konu kapanabilir, istediğim bütün bilgileri elde ettim sizin sayenizde, hepinizie tekrar tekrar teşekkür ediyorum, iyi forumlar :)
 
Geçmiş olsun, bunlar daha küçük hafif dolayısıyla verdiği itme de hafif kalır deneyebilirsiniz çevrenizde çin malları satan dükkan eski tabirle 1 milyoncu - 1 TL ci varsa olabilir, netten de sipariş edilebilir;

https://urun.n11.com/masaj-cihazlari/titresimli-sarjli-pilli-tasinabilir-mini-masaj-aleti-P358998392
Bunun orjinal cihazından var bende, bu sadece hafif bir titreşim veriyor, o yüzden yararlı bir alet değil, yine de teşekkür ederim :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,309
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst