masa üstü cnc

djaudioled

Üye
Katılım
18 May 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
59
herkese slm forum cok bol konu ile dolu bu yüzden kendime yeni konu actım özür.
madiyat hem önemli hem önemsiz bana masa üstü 60x60 bu civarlarda bir cnc lazım klasik derlin plexi tahta haricinde pirinc işliyeceğim bildiğiniz kulandığınız gözün kapalı ürüleri iyi dediğiniz bir firma arıyorum googlda araştırmalarımda beli başlı 10 firma cıkıyor aşağı yukarı makineler aynı ama fiyat 4000 ile 19000 arası değişiyor buda kafa karıştırıyor tafsiyenizi bekliyorum tşk.
 
Diğer konuda bir arkadaş arıyordu probotsan tavsiye yorumları var. Stepcraft modüler pratik ama fiyatına göre zayıf yorumlari vardı. Büyük makine olsa Avrupa markalar da bakılabilir.
Maddiyat sıkıntı değilse Roland da enteresan model var.
 
Poysan'ın en ucuzu budur sanırım. Ufak tefek sorunlar dışında fene bir makina değil gibi.(fiyatına göre) Bir fiyat alın derim. Ona göre burada değerlendirelim.
 
4000-19000 arasında 15000 TL lik farkta sen neredesin :D
 
Şu yukarıda gördüğüm makinede rulmanlar doğru takıldıysa idare eder. Etme bile kendin güzel bir rulman yatağı işlersin. Dikkat BK12'si yok. Motor direk mile bağlı. İleride upgrade yapılır. Köprüler temiz. Ama ağır iş için bir köprü değil. Aluminyumlarda yüzey taramaya yapılmış. Hassas toplandığı belli. Tabla sac ama çok farketmez. Üstüne istediğini yaparsın. Linear raylar iyi.

Ama makina ağır zorlama işler için değil. Hafif işler için.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,962
Mesajlar
913,925
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst