Katılım
10 Mar 2017
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
32
Firma: Pınar Mühendislik San.Tic.Ltd.Şti.
Marka: Waldmann
Site: https://www.waldmann.com.tr/
Sektör: Aydınlatma
Hizmet Alanları: Endüstriyel Aydınlatma, Ofis Aydınlatma, Masaüstü Aydınlatma, Mimari Aydınlatma, Fabrika Aydınlatma, Genel Aydınlatma, Yüksek Tavan Aydınlatması

Waldmann - Işık Mühendisi

Waldmann markası yenilikçi aydınlatma çözümleri anlamına geliyor. Aile tarafından işletilen orta ölçekli şirket, 1928'de Villingen-Schwenningen'de kuruldu ve bugün Gerhard Waldmann sahibi tarafından Herbert Waldmann GmbH & Co. KG olarak üçüncü nesilde faaliyetlerine devam etmektedir. Waldmann, endüstriyel aydınlatma, ofis aydınlatma, masaüstü aydınlatma, fabrika aydınlatma, yüksek tavan aydınlatması, genel aydınlatma, Bakım ve sağlık uygulamaları başta olmak üzere ayrıca tıbbi fototerapi sistemleri için yüksek kaliteli aydınlatma armatürleri geliştirir ve üretir.

Waldmann Dünya Çapında

Waldmann'ın genel merkezi, Almanya'da yer almaktadır. Başlangıçta Villingen-Schwenningen'de bir elektrik şirketi olarak kurulan şirket bugün 12 ülkede kendi satış ve üretim tesislerine sahip bir küresel şirket ünvanını almıştır. Dağıtım ve işbirliği ortaklarıyla kapsamlı bir ağı sayesinde dünya çapında varlığını güçlendirmiştir. Bu, kapsamlı ve doğrudan destek sağlar.

Şirket politikası

Firmamız müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve serbest piyasa ekonomisinin ilkelerine yöneliktir. İş yerlerimizi ve işlerimizi korumak için ekonomik ve ekolojik faktörleri göz önüne alırken hedeflerimizi kararlılıkla artan kârlılığa odaklıyoruz.

Devamlı gelişme

Bütüncül ve sürekli iyileştirme süreci tüm faaliyetlerin odak noktasıdır. İyileştirme önlemleri hedeflenmiş ve düzenli olarak belirlenir ve her çalışanın günlük işinde, örneğin Waldmann öneri planı aracılığıyla, sürekli iyileştirme sürecine katkıda bulunur.

PINAR MÜHENDİSLİK, 2006 yılından günümüze aydınlatma konusunda dünya lideri Waldmann®’ın Türkiye temsilciliğini yapmaktadır. Waldmann ve bünyesine kattığı Derungs® firmasının endüstriyel aydınlatma, ofis aydınlatma, fabrika aydınlatma, yüksek tavan aydınlatması, masaüstü aydınlatma ve medikal aydınlatma alanındaki ürünlerini Türkiye pazarına sunmaktadır.

Waldmann Masaüstü Aydınlatma Modelleri

· ATARO LED Masaüstü Aydınlatma

· TYCOON LED Masaüstü Aydınlatma

· TYCOON COMFORT Masaüstü Aydınlatma

· TYCOON CLASSIC Masaüstü Aydınlatma

· PARA.MI Masaüstü Aydınlatma

· MAIA Masaüstü Aydınlatma

· DIVA Masaüstü Aydınlatma

· AVENUE Masaüstü Aydınlatma

· TANEO Masaüstü Aydınlatma


Ayrıntılı bilgi almak ve diğer ürün gruplarımızı da incelemek için https://www.waldmann.com.tr/ adresinden bizleri ziyaret edebilir ya da 0212 220 02 77 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst