GereksizHalı
Üye
Zaten mause çok ucuz bi maustu 20tl ye almıştımBen de senede bir mause değişiyorum. Gitmiyorlar uzun vade.
2014 yılında bir mause aldım bilgisayarı aldığımda hala kullanıyorumBen de senede bir mause değişiyorum. Gitmiyorlar uzun vade.
2015 yılında aldığım mausenin sadece alt plastiği eridi. 502 ile Yapıştırdım ve devam. Pili en az 1 yıl gidiyor.2014 yılında bir mause aldım bilgisayarı aldığımda hala kullanıyorum
sizin bilgisayar çok iyiymiş celeron847 işlemcili samsung laptop var bende2015 yılında aldığım mausenin sadece alt plastiği eridi. 502 ile Yapıştırdım ve devam. Pili en az 1 yıl gidiyor.
Bilgisayar desen 10 yıllık i5 işlemcili Casper.
Ya bu iş şans işi, ya da bu sürekli arıza yaptıranlar gece gündüz oyun oynuyor.
Toplama kasa Celeronda var.(2gb ram)İşte kullanıyorum. Kesin 18 yıllı var.Üzerinde halen depfrez li Windows 7 kurulu. Oğlum ilkokulu bitirmişti ve evde topladık. Şimdiye kadar sadece grafik kartı 500mb olarak değişti bir kere.sizin bilgisayar çok iyiymiş celeron847 işlemcili samsung laptop var bende
Dostum bizim pc de bu yıl 15 yaşına girdi. Gece gündüz oyun oynadığımız doğrudur, tek pc 3 çocuk idare etmeye çalışıyoruz.2015 yılında aldığım mausenin sadece alt plastiği eridi. 502 ile Yapıştırdım ve devam. Pili en az 1 yıl gidiyor.
Bilgisayar desen 10 yıllık i5 işlemcili Casper.
Ya bu iş şans işi, ya da bu sürekli arıza yaptıranlar gece gündüz oyun oynuyor.