Markalara Göre Notebook Arıza Oranları

Aıle ve cevremde HP vardı, garantisi biten laptoplar arızalandı ve servıslerınde de dıs servıslerde de yapılamadı. Dolandırıcı servısler bıle cıkdı..En basıt servıs ücretıne 700 Tl cıvarında ücret talep edıldı. Az daha koyup yenı ve baskamarkalar alındı..
 
pc sektöründe az çok çalıştım arkadaş çevrem olsun ailem olsun asusu öneriyorum fakat kimse önerime kulak vermiyor ve başka markalara yönleniyor.
istatistiklerden de görüldüğü gibi asus enaz arıza çıkaran ürün. 2.5 yıldır asus notebook kullanıyorum 1,5 metreden yere çaktım yere köşesi denk geldiği için köşe çatladı. çalışmada hiçbir problem çıkarmadı. alacak olanlara öneririm. bazı serilerinde üretim hatasından dolayı kasa çatlağı oluşmuştur. Fakat servise durumu bildirmeniz halinde sorgusuz soğalsiz hatası giderilmiş şekilde kasa orjinali ile değiştirilmektedir. Son serilerde bu belirttiğim durum giderilmiştir.
 
arkadaşlar HP alan birçok kişi tanıyorum sürekli sorun çıkıyor laptop larında
 
ben de asus kullanıyorum gayet başarılı bir ürün :)
 
arkadaşlar HP alan birçok kişi tanıyorum sürekli sorun çıkıyor laptop larında

Bu konuda benim de fikrim ayni. Ozellikle Pavillionlarda ciddi sorunlar var. HP gibi bir markadan beklenmeyecek sekilde kalitesizler. Gerci teknik servis sorunu cozemeyince, sorgusuz sualsiz sifirini veriyorlar.
 
kesinlikle asus
servis süresi ve müşteri memnuniyeti ön planda
 
ben kullanmadım ama hp servisiyle ilgili şikayetleri duydum..onalrın yalancısyım :)
 
toshiba kulanıyorum, kulanımda sorun yok ama piksel hatası var ekranda ve garanti kapsamına girmiyormuş
 
asus serviste çalışan arkadadaşım var 1 eleman gümde 15 notebook tamir edıyormus servıs hızmetı guzel fakat bana arızalarını bıldıgim ıçın sana asus al dıyemıyorum dedi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst