Evet bu sistem çalışıyor
yalnız ben tek başıma bir yere kadar gelebildim ancak
benimde yardıma ihtiyacım olacak 0********** buradan ulaşabilirsiniz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ya ben bu sistemi 6 7 yıldır araştırıyordum yapıldığını bilmiyodum kendi tasarımlarımla denemeler yaptım çalıştıramadım eğer bu sistem gerçekten çalışıosa elektrik adına bi devrim niteliği taşır heslere rüzgar trübünlerine vs hiç bişeye gerek kalmaz gerçekten çalışıomu acaba tam bi bilgi veren olursa sevinirim
youtubede bir sürü video var bununla ilgili çalışıyor ama verim faktörü işi bozuyor
 
Enerji yoktan varolmaz. Mıknatıs kuvvetinin sürekli iş yapabilme kabiliyeti yoktur.

dostum sana bir yerde katılıyorum biryerden sonra hiç birine katılmıyorum :) Enerji yoktan var olamaz doğruluğu ispat gerektiren bir durumdur... yanlış olan ise söylenin cümlenin anlamanın insanlar tarafından yanlış anlaşılması. bu cümlede geçen yoktan var edilmesi söyle açıklanır... evrende bilinen bir enerji tipinin bir veya birkaç değişik forma aktarılması cinsinin değiştirilmesi kesinlikle mümkündür. mümkün olmayan bilinmeyen X bir enerji (evrende bile bilinmezken) bunu yaratmak mümkün değildir. ama paradokstur.

elelim yoktan var edilemez enerjilerine : bir enerji ısıya- ısı harekete- hareket = ona buna çevrilebilir. yani sizin dediğiniz enerji yoktan var edilemez maalesef yanlıştır. youtube ve benzeri sitelerde lanse edilen mıknatıslı, elektromıknatıslı enerji üretim sistemleri ben ve sizin hiç tahmin edemiyeceğiniz kadar geliştirildi. yani bizim bildiklerimiz onların yaptıkları yanında devede kulak arkası kılı gibi kalır.

enerji nasıl olurda yoktan var ediliyor o zaman :) dimi...!! mıknatıs ve manyetik alan ilişkisi ile hareket kabiliyeti sağlanır başka bir aparat ile dinamoya bu hareket enerjisi aktarılır. ve dinamonon karakteristik özelliği ile elektrik enerjisi meydana getirilir.

mıknatısın çalışma süresine gelince (süper mıknatısların tahmini çalışma süresi 50 yıl ve katları olarak tahmin edilmektedir.) bu mıknatıslar ne neomid. yede hoparlör arkasında bulunan mıknatıs tipidir. ki onlar bile en az 10-15 yıl yada daha fazla karakteristik özelliklerini kaybetmemektedirler...

eğer tekrar linkini bulabilirsem 12 DC akü serisi ile 400 küsür beygirlik motor gücü yakalayıp arabasına kendi başına montaj ile dünyanın en hızlı arabası ünvanını almaya çalışan HIRVAT genci sizlerle paylaşıcam..
 
Selam arkadaşlar bu konu benimde çok ilgimi çekmiştir, yaptığım araştırmalar sonucunda fizik kuralları ve enerjinin yoktan var edilememe sözüne bende katılıyorum fakat! yaşadığımız gezegen dünya kendi manyetik gücünü oluşturarak milyon yıldır dönüyor. Muammer Yıldız adını belki duymuşsunuzdur, siteden araştıra bilirsiniz bu konuda birde geliştirdiği motor var üstelik patentini aldı. kısaca bazı kurallar değişecek belki biz göremeyeceğiz fakat bir zaman sonra enerji nakil hatlarını kullanmadan çamaşır makinesi boyutunda evimizde sessizce çalışan enerji kaynağımız, aracımızın kaputu altında yakıtsız bir mekanik gücümüz olacak. belki insanlık tarihi kadar eski bir buluş olan manyetik metaller dünyayı değiştirecek. Bu denli temiz ve son derece ekonomik enerjiye ihtiyacımız var.
 
mıknatısın itme ve cekme kuvvetini yonlendirerek devamlı donen bi rotor neden olmasın..var olan mıknasıtın itme cekem gucunu dogru kullanabilmekte. ister enerji yoktan var olmaz deyin ister mıknatısta enerji yoktur deyin. mıknastın bi itme cekme kuvvetti var mı var. bunu dogru kullanabilen devir daim makinesini de yapar...
 
Herkeze slmlar.

Muammer Yıldız adını belki duymuşsunuzdur, siteden araştıra bilirsiniz bu konuda birde geliştirdiği motor var üstelik patentini aldı.

Faydalı Model patenti olmasın o :D tür tür patent var. isteyen gidip alır cok ta onemli bişe değil :D

Youtubede video izleyip izleyip yapmışlar bide mucitmiş gibi patentini aldım diyolar :D


Ne üniversite hocaları gördüm TV de su dolu kovanın içindeki yarı iletken taş olsa gerek elektiriği verip suyu ısıtıyolar voltmetre ve termostatla olcuyolar olcum yaptıklarıyerde spilerin masası ne bir yalıtım ne izalasyon. geberdim gülmekten bide 100 veriyoruz %20 karla geri veriyor diyo bu kaya. spiker * e şimdi bunun formulunu çalarlasa diyo. cevap krize sokan cinsten %30 kar verenini yaparız diyo.... O an anladım.
 
arkadaşlar bence genel olarak bu sonsuz enerji cümlesine takılıyoruz.takılmayalım.sonsuz olmasın ama 15 -20 yıl bedava enerji versin fenamı? neden sürekli aynı cumleye takılıyor ve sureklı anlamsız tartısmalar yapıyoruz gercekten anlamıyorum.şunu kabul edelimki neodyum mıknatıslarla ısınma problemını aştıktan sonra 10 larca yıl bedava enerji üretebiliriz.neodyum mıknatıslar 80 derece ve ustunde mıknatıs ozellıgını kaybeder,anck kurulacak basit bır hava sogutma sıstemıyle bu sorun kolayca aşılır.videolarını izlediğiniz magnet motorlar tamamen gercektır altında kenarında bır elektrık motoru falan yoktur.evinizde basıt bir kaç mıknatısla da bunu gözlerinizle görebilirsiniz arkadaşlar.peki bu sistemden kimsenin haberi yokmu ? elbette var.ama bu kadar ucuz enerji üretmek bu dünya düzeninde kimsenin işine gelmiyor maalesef.kendi fikrimdir.aranıza yeni katıldım. tüm forum forum kullanıcılarına selamlar saygılar.
 
her şey enerjiden meydana gelir yoktan var etmeye ihtiyaç yok . mevcut enerji üretme yöntemleri bu işin sonuna gelindiği anlamında anlaşılması yanlıştır
 
bu konunun edebiyatını yapmak çok kolay görünüyor . konuyla ilgili çalışmalar yapan arkadaşlar tecrübelerini burada paylaşırsa bunun herkese faydası olur. elimde yüzlerce çeşitli boyutlarda neodyum muknatıslar birikti çalışmalara devam ediyorum . şu andaki geldiğim aşamada bir kutbu diğerine göre daha zayıf hale getirmeye çalışıyorum . bunu başarabilirsem karşısındaki mıknatıs yer değiştirecektir. mu metal olarak yumuşak demir ve aliminyumu birlikte kullanıyorum herkese kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,921
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst