Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kesici uc aldigim yervar ist da tabi hangi malzemeye hangi uc gider biliyolar bende genelde celik paslanmaz isledigim icin o malzemelerde kullanilan uc turlerini ve iyi kalite olanlari cok iyi bilirim
 
Kesici uçlar için "CNC için kesici uçlar (Hangi malzemeye hangi uç, nerden alınır, fiyatlar...)" adlı ayrı bir konu başlığı var. Uçlarla ilgili bilgiyi o konuda paylaşmanız daha iyi olabilir.
 
Sadece freze uçları değil, rulmanı, rayı, sürücüsü... piyasada hiç uygun olmayan farklı fiyatlara satış yapıyorlar. Maden bazı firmalar gelen hobiciyi bile kazıklamayı düşünüyor, burada açık açık fiyatlarını kıyaslayalım. İsteyen alsın, istemeyen almasın.
 
Açıkçası Forum yönetimi ne der ama ben Forumda bir satış bölümünü olmasını sırf bu yüzden isterim.Piyasada eşek yükü ile satılan bazı malzemeler birilerinin elinde atıl halde duruyor.Hem satana hemde alana yarar bu bölüm bence.

Suistimal edilmesinden çekiniliyorsa da satış için 100 mesaj görünteleme için de 50 mesaj gibi bir baraj koyulabilir mesela.
 
Yönetimin dediğine laf edilmez.

Konuların hepsi birleşsin, tek başlık, tek forum tek .. Yok öyle değildi
 
Posta ve kargo yoluyla yurt dışından gelen ürünlere vergi muafiyeti vardı. 75€'dan başlayan muafiyet önce 30€, en son 22€ olarak uygulanıyordu. Haziran ayından itibaren bu muafiyet tamamen kaldırılıyor. Gelen ülkeye bağlı olarak her ürün için %18-20 gümrük vergisi ödenmesi gerekecek.
 
Ivır zıvır ürünleri sürekli aliexpressten almayı alışkanlık haline getiren tüketim çılgını kızlar yüzünden olan bize oldu. :)
2 vida için gümrük vergisi ödeyeceğiz. :)
 
Devletin kasasında para bitti. Nereye saldıracaklarını şaşırdılar. Artık son kozlarını oynuyorlar. Tazminatlara el koyma gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst