maltepe bosch servisi

Katılım
21 Ocak 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
45
Maletepe bosch servis her zaman sizin çıkarlarınızı ön planda tutmayı benimsemiştir. Her zaman en yeni ve ilk olan herşeyi yakından takip ediyoruz. Her onarıma garanti veriyoruz Maltepede yıllardır süre gelen bosch servisi hizmetimizi hiç aksatmadan devam ettiriyoruz cihazlarınızın onarımı hakkında mutlaka bizden bilgi alın bizi aramadan cihazalrınızı kesinlikle yaptırmayınız. Bosch markalı cihazların bilmediğiniz kullanım özellikleri için bizden teknik destek alabilirsiniz.Online servislerimiz ve web sitemiz üzerinden tüm bilgilerimizi inceleyebilirsiniz.Firmamız beyaz eşya onarımı için gerekli tüm evraklara ve gerekli alet edevata sahiptir. Atolye şeflerimiz ve kalite kontrol müdürlerimiz sayesinde kaliteli hizmetin her zaman tek adresi olmayı sürdürüyoruz. Haftanın her günü ve tatil günlerindede bize ulaşabilirsiniz ve tatil günlerinde aldığınız hizmet için ekstra ücret ödemezseniz.

Çağrı merkezimiz sizin telfonda çok beklemeden direkt olarak sonuca varmanız için tasarlanmış ve bu konuda iyi eğitim almış tecrübeli sekreterlerimizden oluşan bir birimdir.
Çağrı merkezimizi zaman gözetmeksizin arayabilirsiniz.Çağrı merkezimizde görevli personelimiz sizi gayet iyi anlar ve size arıza vermiş bosch markalı cihazlarınız için en iyi onarım şeklini söylerler ve arıza kyaıt formu oluştururlar.

Tel: 0216 612 79 05

Maltepe Bosch Servisi | Bosch Beyaz Eşya Bakımı | İdealtepe | Altıntepe Servis
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst