Makine teknikeri robotik atölyesi kurmak

Fatih4071

Üye
Katılım
3 Tem 2018
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
28
merhaba ben fatih burada bayadır takılıyorum otomasyona ilgim büyük...
ben kontrol ve otomasyon teknolojisi okurken sağlık sorunlarım sebebi ile bitiremedim ancak şuan düzeldi sağlığım..
yaş 26 ve ben ancak bulunduğum şehirde iki yıllık makine okuyabilirim...
ayrıca açıktan elektrik enerjisi üretim iletim dağıtım okumayı düşünüyorum ikisini aynı anda..
size sorum şu kendimi geliştirirsem ingilizce matematik cnc cad cam konusunda atölye kurup kaynak robotu ürete bilirmiyim nekadar sermaye gerekir kaç eleman gerekir veya cnc ile elektrik elektronik bilgisi ile ne tür makineler ürete bilirim cevaplar için teşekkürler..
 
evlat; sakın sana evlat dediğim için kızma, yapabileceklerin hayal gücünün sınırlarındadır. sen hayal et ve gerçekleştir. yapabileceklerinin sınırı yok çünkü. Türkiye'nin senin gibilere ihtiyacı var. yolun açık olsun
 
Mesleki eğitim almak size tabikide çok destek olacaktır. Bu eğitim size kapıları açar. Ancak bir lisans eğitimi almasınız da istediğiniz şeyi yapabilirsiniz. Dünyada adını duyurmuş bir çok bilim adamının üniversiteden mezun olduğu için değil, araştırmacı olduğu için bilim adamı olduğunu hatırlatmak isterim. Başarılar.
 
İşin mutfağını mutlaka öğren mekanik ve yazılım konularına hakim ol. Özellikle yazılım konusunda piyasa vahim durumda. Adam akıllı yazılımdan anlayan çok az kişi var anlayanların çoğu çakal, sahtekar yada paragöz insanlar. O yüzden yazılım konusunda kimseye bağımlı kalma robotik uygulamalarda yazılım işin kilit noktasıdır. Eleman/usta alır çalıştırırım ben sadece yönetirim gözüyle bakıyorsan işin çok zor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst