Mach3 Otomatik Takım Değiştirme

Bilgilendirmeler için çok çok teşekkürler arkadaşlar.Emeğinize sağlık.Hakkınızı helal edin.Saygılarımla...
 
Sayın Mehmet KÖSE kardeşim sizin yazınızdan bir alıntı yaptım ,ama cevabını bulamadım. """"arakadaşım öncelikle otomatik takım değiştirme olayını aktif etmen gerek sonra takım telefilerini ve ofsetlerini tanıtman gerek ve daha sonrasında takım değiştirme komutu olan M06 komutunu kullanmak gerek program içerisinden.. kabaca böyle ama eğer tam anlamıyla istersen daha detaylı olarak anlatabilirim, ne tür bir makinede kullancaksınız takım değişmeyi mekanik olarak resimlerseniz yardımcı olurum.... """ takım telafisi ve ofsetleri nasıl tanımlarım bana bu konuda ,yazınızda anlattıgınız şekilde adım adım bir proses ile yardımcı olurmusunuz.... Bu arada verdiginiz makroyu çalıştırdım. lakin diger işlemleri nasıl yapacagım hakında bilgii sahibi degilim... ŞİMDİDEN İLGİNİZE VE EMEGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM....
 
mehmet köse bey elinize sağlık.denedim makronuz tıkır tıkır çalısıyor.böyle birseyi hazırlayıp paylaştığınız için teşekkür ederim.bana çok faydalı oldu.
 
Makro konusunda üstüne yoktur Mehmet Abinin :)
 
mehmet köse bey elinize sağlık.denedim makronuz tıkır tıkır çalısıyor.böyle birseyi hazırlayıp paylaştığınız için teşekkür ederim.bana çok faydalı oldu.
birde bu atc yi en uygun fiyata nsıl ver nereden temin edebiliri keşke birde bunun cevabını bulabilsem.hala aradığımı bulamadım bulduklarıma ise ulaşamadım.:)eğer bu konudada yardımcı olabilirseniz müteşekkir kalırım.
 
ATC nin nesini arıyorsunuz? Pnömatik spindle mi? yoksa ATC düzeneği mi?

Spindle ise ithal yada yerli seçenekler malum.
ATC düzeği ise kendiniz rahatlıkla takım tutucu düzeneği yapabilirsiniz.
 
Evt ben atc düzdeneği arıyorum malum atc li spendlenin fiyatı baya bi yüksek. Sanırım bir cnc tornacı bulup yaptırmam gerekecek
 
Süpermisiniz nesiniz siz. Çok açıklayıcı bilgiler buldum burada. Herkeze teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst