Mach3 için paylaşımlar Macro, 6 Eksen Ekran ve 3D Printer Plugin

Hd monitöre yazık arkadaşlar daha önce yazmadım mı? MAlum bu makinede başka pro yüklü olunca mach3 sapıtıyor vahh3 oluyor :).
 
pc de mach3 ve driverlar haricinde birşey yok internet bile yok :)
 
Yine tekrar ediyorum hd ekrana yazık! Eski bir makineyi dokunmatik yapabilirdiniz.
 
Hayır arkadaşlar resistif filmler var her türlü ekran boyutunda, yeni kapasitifler dahi var ama yüksek maliyet. Ekran üzerine kondurup aynı mantıkta çalışacak dokunmatik atm leri göz önüne getirin.
 
resistif ekranlı nokia bi telefonum vardı kalem harici kullanması baya bir zordu şimdiki teknolojisini bilmiyorum kapasitif dediğiniz zaten bendeki ekran ayriyetten normal ekranı dokunmatiğe çevirmeye uğraşmaktansa hazır olan ürünü aldım. Sistemi tam kurduktan sonra verim alamazsam eski kare bir ekran var ona geçer mouse ile devam ederim bu ekranıda başka işlerde kullanabilirim
 
@Yusuf SEYLAN selamlar, script konusunda birşey sormak istiyorum (veye cevaba sahip olan herhangi bir forumdaşa).

Kısaca özetlemek gerekirse;

Mach3 ile kontrol edilen bir bobin sarma makinası kullanıyorum, 2 adet step motorla çalışıyor (X ve A eksenleri). Bobinler, oturduğu yuvaya tek bir yönden takılabiliyor ve saat yönünde sarılıyor.

Bazen ters saat yönünde sarmam gereken durumlar oluyor, dir low active ile A eksenini tersine çevirerek durumu kurtarıyorum.

Sormak istediğim konu şu, Screetset düzenleme programı ile kullandığım arayüze bir buton ekleyip (bu butona da bir script atayıp, nası olacak bilemiyorum tabi), A ekseninin tersine dönmesini sağlayabilir miyim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,587
Kullanıcılar
449,926
Son üye
StratoMaster

Yeni konular

Geri
Üst