Abi kolunuz nasıl oldu? Daha iyimisiniz, aklıma geldi mesajınızı görünce sorayım istedimEkli dosyayı görüntüle 115878
Sorduğunuz bu kartın pdf dosyası ektedir
DLL dosyasını da buldum
Kolay gelsin
"Slave" bu kartlarda problem yaratıyor diye duymuştum ince (eksenleri hareket ettirmeden ve "slave" yapmadan bir deneyin.y ile sleve yaptım fakat uygulamayı açıp sanal el çarkından manuel hareket ettirmeyi denedim ama hiçbirşekilde eksenlerde hareket yok
Evet bunu görebiliyorum yaptım bunu(kırmızı kart için yazıyorum,ancak yeşil kartta da bl dosyasını pluginde görebiliyordum).Yeşil kartta slave yapabiliyor muyum .Slave yapmadan y eksenindeki 2. stepi nasıl hareket ettirebilirim ki ?Eğer sorun olacak ise yeşil kartı tekrar deneyim .Ancak yeşil kartta pin config eşlemesi için yapılandırma dosyası bulamadım eşeleşmez diye çekindim.Pin numaralarını bilmediğim için nasıl config yapılır onu araştırıyorum yanlış birşey yapıp moorları veya kartı yakmaktan korkuyorum.@Kurt_Kurt ve @serdark@ İlginiz için çok teşekkürler, iyi olmaya çalışıyorum, sağolun.
Serdar bey, yeşıl kart için dll dosyasını yükleyebildiniz mi?
"Slave" bu kartlarda problem yaratıyor diye duymuştum ince (eksenleri hareket ettirmeden ve "slave" yapmadan bir deneyin.
Alttaki ekran görüntülerine bakın veya sizdekileri gönderin
Ekli dosyayı görüntüle 115920
Ekli dosyayı görüntüle 115921
Ekli dosyayı görüntüle 115923
Kırmızı daire içindeki RnRMotionController... dosyasını muhakkak görmeniz lazım.
Ancak yeşil kartta pin config eşlemesi için yapılandırma dosyası bulamadım