M.E.B Elektrik makineleri kitabı nerden bulunur..

kozba

Üye
Katılım
25 Şub 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
38
arkadaşlar M.E.B nın liselerde okutulan şimdiki kitaplar değilde piyasadan kalkmış olan elektrik makineleri kitabı,internette bulamyorum ,varmı bildiğiniz biryer ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ikinci el kitap satan yerlere sorabilirsin. özellikle ünv kampüsleri yakınlarında ikinci el kitap satan yerlerde her türlü kitap bulman olası.
 
elektrik makinaları kitabı meb eski ders kitabı dört cilttir-bendekiler 1979 baskısıdır yazarları m adnan peşint ve abdullah ürkmezdir. şu anda göz attığım cilt 2 dir transformatörler konusu işleniyor. 269 sayfadır diğer ciltler e şu an ulaşamadım. tarayıcım olsaydı yardımcı ollmak isterdim diğer katılımcılarda istifade ederdi cildin birinde asenkron motorlar bir diğerinde senkron makinalar diğerinin konusunu hatırlayamadım işlenmektedir 1980-1985 m.lisesi mezunu çevrende varsa onlara bir sor yada 2 el satıcılarda bulabilirsin umarım selamlar
diğerinin konusunu sonradan hatırladım DA makinaları dır
 
Son düzenleme:
2. el sahafçılara bak
ayrıca mahmut alacacı hocamın sitesine gir onla irtibata geç
 
bende istediğin kitaplar mevcut(yeni!) mail adresim ******@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
salisan bnada lazım fakat senin verdiklerin değil a.kayhan ın izah ettiği eski kitaplar lazım şimdiki birleştirilmiş şekilleri değil. tarayıcı olsaydı gerçekten çok güzel olurdu. kitapların ikinci eli yada taramış şekilde e-book ları hertürlüsü işimi görür yardımcı olabilicek olan varsa çok sevinirim..???
 
arkadaşlar bu kitalar bana da lazım çok aradım ama bulamadım kendisinde bulunan arkadaşlar buraya yüklerse çok sevinirim özellikle 1 ve 2 . ciltler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst