Miryo

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
246
Puanları
1
Mühendislik tamamlama hangi üniversitelerde ve nasıl yapılacak?

Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere mühendislik tamamlama hakkımıza sonunda kavuştuk.Ancak temmuzdaki sınav neticesinde kazananlar hangi üniversitelere yerleştirilecek ve dersler örgün mü yoksa uzaktan da olabilecek mi acaba.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim
 
Hocam sanırım son zamanların en sık sorusu bu ;) Ama cevap yok
 
Ben bir kaç şey duydum ama teyit edemedim resmi değil onun için burada soruyorum
 
olsun nihayetinde o da birşeydir. Bende duyumda yok nasıl bir düzenleme yapacakları tam olarak kestirebilecek bir hayal gücü de yok ;)
 
Mühendis odaları olayı o kadar abartıyorlar ki... 70000 teknik öğretmenin tamamı mühendislik tamamlama programına katlma hakkı kazanmayacak ki... Topu topuna 150-200 kişi faydalanacaktır.

Malesef mühendis odaları kendilerinden beklenmeyen o kadar seviyesiz açıklamalar yaptılar ki, daha da ileriye gitmeleri durumunda kendilerini yargı yolunda bulacaklarından haberleri yok...
 
Arkadaşlar, sizler burada bazı duyumlar aldım ama teyid edemedim diyorsunuz, bende bir çok şey duyuyorum ama ben paylaşmak istiyorum, Türkiye genelinde kontenjan çıkarıldığı ve bu kontejanların her bölüm için 50 olduğu dur, böyle bir şey varsa kontenjan çok az, bu duyumları paylaşalım ki bunlar araştırılıp ona göre çözümler bulunsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,882
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst