Mühendislik ofisi açmak

Katılım
4 Haz 2009
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar
Elektrik mühendisiyim ve şu anda özel sektörde güvenlik ses üzerine çalışıyorum sizlere danışmak istediğim konu mühendislik ofisi açma hakkında . Açıkçası proje-taahhüt ,keşif,metraj vs üzerine bir deneyimim yok ama elektrik mühendislik ofisinin olmadığı bi yerde büro açmayı düşünüyorum, ilk aşamada sadece hazır projelere imza atarak başlamak ardından yavaş yavaş piyasaya girmek istiyorum sizce tutunma şansım nedir ? ayrıca fiyat tarifesi konusunda izlemem geren yol nolmalıdır ?
 
10 gündür bir cevap veren olmamış.En azından şöyle bir konuda yardımcı olabilecek arkadaş yok mu, sigortalı bir iş de çalışırken ayrıca bir smm bürosu açabilir miyim ? veya başka bir şirket üzerinden ikinci sigorta girişim yapılarak oradan proje imzalayabilir miyim ?
 
Dayanma gucun varsa suprr olur. Kendi isinin patronu kendi isinin iscisi olmak . Ama sabir gostermek mukavemet saglamak icin maddiyata gerek var.
 
Eğer tecrübeniz yoksa denemeyin. Tecrübe kazandıkça o işin sizin için uygun olup olmadığını ve geleceğiniz hakkında fikir sahibi olursunuz. Kazanacağınız çevre de çabası. Bir şirkette başlamanızı tavsiye ederim. Para işi de mühim 6 ay dayanma gücü olmadan işe girmenizi tavsiye etmem
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst