Mühendisliğe Başlarken

gokay147

Üye
Katılım
22 Haz 2011
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar ben Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühd. 2. sınıfta okumaktayım. Kısmetse 2 sene sorna mezun olacağım. Sizce mühendisliğe başlarken ve hazırlanırken nelere dikkat edilmelidir yapılan otalamanın önemi ne kadardır ya da min ne kadar ortalama olmazsa olmazdır ? iş veren nelere daha çok dikkat eder ilk işinize başvururken daha çok nelere bakılır görüşlerinizi bekliyorum ...
 
iyi seviyede bir yabancı dil, 3 üzeri bir ortalama, programlama dillerini de iyi bilirsen bazı kurumsal firmalara başvuruda ön plana geçersin.
 
Sen üstüne düşen görevi yap, iş verenlerden birinin illaki dikkatini çekersin. Şimdiden kendini iş verenlerin normlarına göre yetiştirmek istemen güzel birşey fakat ben şuna inanıyorum ki , bilgili adam , gerçekten bazı şeyleri başarmış adam , bütün o önüne gelen cv ler arasında altın gibi parlar ve gözünü alır. Sen hangi konuda nereye gelmek istediğine karar ver, o sektörde iş verenler ne gibi özellikler arıyor iş ilanlarında onlara bak ve bu konularda şimdiden nasıl bir gelişim sürecine girebilirsin onu öğren. Zaten 2 3 iş görüşmesine gittinmi , neye dikkat ediyorlar anlarsın. Kimisi tecrübesiz olduğun için seni bir abi gibi bile uyarabilir, nasihat verebilir. Kolay gelsin.
 
Allah yardımcın olsun...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst