Lx-20/Lx-20G GSM modül

ymakine

Üye
Katılım
1 Eyl 2018
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
22
Abilerim Selam

Elimde Lx-20G modül var bilgisayar üzerinden kendi programı ile telefonuma sms attırmak istiyorum. Bilgisayara bağlamak için yaptığım araştırma sonucu RS232 kablo gerektiğini öğrendim. 1 adet usb rs232 kablo ve rc45 uçlu rs232 kablo satın aldım lx-20g program yapılabilmesi için yeşil ışığın sabit yanıp kırmızı ışığın hızlı şekilde yanıp sönmesi gerektiği yazıyor. Fakat kabloyu lx modüle taktığımda kırmızı ışık yandıktan çok kısa bir süre sonra sönüyor acaba lx-20 modülde program yapılmaması için koruma gibi bir şey varmıdır yoksa kabloda arıza mı vardır ? Yardımcı olursanız sevinirim
 
Malesefki kendi orjinal kablosu harici programlama yapamazsınız. Piyasadan teminedilen bir ucu rs232 diğer ucu rj45 ile çalişmaz, konsol kablosu ile çalısmaz sadece üretinin yapmiş olduğu programlama kablosu ile çalışır, kabloda devre var direk tak çalistır değildir. Programci şifresini biliyor iseniz cıhazın sms ile programlama komutu alir.
 
peki üreticinin yapmış olduğu kabloyu temin etme şansım varmı yada programcı şifresi nerede bulunur?
 
Cıhazınız sıfır fabrika çıkışlı hiç kullanılmamış mi ?

Ürüticinin kablosu en son türkiyede yoktu, ankarada bir firmada vardi oda 40 euro gibi bir rakamlar istiyordu gelecek diyordu hazirda yoktu elinde.
 
ürün kullanılmamış galiba bir firmadan temin ettim programcı şifresini nereden temin edebilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,016
Kullanıcılar
449,807
Son üye
bdursun

Yeni konular

Geri
Üst