LOGO! Program & Kullanım Klavuzları & Dökümanlar

paylasım için tesekkürler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
4-20 ma o-10 volta dönüştürmek için analog girişi paralel 500ohm direnç bağlaman gerekir.
ama 0-10 vollt değilde 2-10 volt olarak çaılşır sen boşta o volt olması gereken bilgiyi anolog ammfilikatörün ofset sapmasından ayarlayabilirsin.
 
Logo ile analog örnek var mı? Nasıl ölçüyoruz , sonra ölçümü nasıl kullanıyoruz?
 
teşekkürler arkadaşlar bu formda süper paylaşım var
 
Herkeze Selamlar Benim 10 Ad.Sirkülasyon Pompam Var.Bunların Durum ve Termik Arıza Bilgilerini Text Ekrandan Görmek İstiyorum.LOGO İle Çözülebilir Mi?Mesela Termik Kontağı Kapalıyken Arıza Açıkken Devrede Gibi Text Ekranda Görmem Mümkün Mü?
 
logo da ladder diyagram kulanılabilirmi
teşekkurler
 
Arkadaşlar logo 24 (6ed1 052-1cc00 0ba4) akıllı role hakkında yardım ederseniz sevinirim.
programı yapan arkadaş 3 satır programa şifre koymuş, programı okuyamıyor, silemiyor ve üzerine yeni program yükleyemiyorum. bu cihazın içerisinden program ve şifreyi silmenin bir yöntemi varmı. panelden veya bilgisayardan silmek istediğimde şifre soruyor.
 
elimde logo 12-24 RC var , röle çıkışlı , şunu merak ediyorum ; 1 çıkışı ile 220 v cihaz çalıştırıp , başka bir çıkışı ile 24 v cihaz çalıştırmak mümkünmüdür,
bilgisi olan varmıdır ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst