Logitech M525 Kablosuz Fare 3 Yıl Pil Ömrü Sunuyor

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Logitech’in ergonomik tasarıma ve mikro-hassas kaydırma tekerleğine sahip yeni kablosuz mouse’u Logitech M525, üç yıl pil ömrüyle dikkat çekiyor.

Logitech-M525-Black.jpg


Logitech’in Türkiye’de Aralık ayında satışa sunacağı yeni kablosuz faresi M525 boyundan büyük özelliklere sahip. Ürünün en dikkat çeken özelliği pil tasarrufu yapıp 3 yıla kadar tek bir pille çalışabilmesi. Tabi bu uzun pil ümründe kullanılan pilin kalitesi ve mAh değerleri de çok önemli. Sonuçta ürün ne kadar kaliteli olursa olsun mAh değeri düşük pille üç yıl kadar bir çalışma ömrü sunması mümkün değil. Fakat ürünün sahip olduğu enerji teknolojisi de yabana atılır cinsten değil.

Logitech’in yeni kablosuz faresi M525, hassas micro kaydırma özelliğiyle uzun boyutlu bloglar ya da sosyal ağ sayfaları arasında hızlı ve kolay gezinmenizi sağlıyor. Ayrıca ergonomik tasarımı ve yumuşak kauçuk yan yüzeyiyle daha konforlu bir tutuş ve kavrama imkanı sunuyor.

Logitech M525, küçük Unifying nano alıcısı sayesinde “tak ve unut” kablosuz bağlantının kolaylığını sunuyor. Unifying özelliği sayesinde tek bir nano alıcıyla Logitech Unifying uyumlu altı ayrı aksesuar eşleştirebilir, böylece bilgisayarınızın diğer USB girişlerinizi boş tutabilirsiniz.

Logitech M525 Fiyatı KDV dahil 69 TL. Ürün Aralık ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

mayı daha kolay hale getiren M525, performans, konfor ve hassasiyetin mükemmel bir birleşimi. Üç yıl pil ömrü sayesinde sık sık pil değiştirme derdinden de kurtaran Logitech M525, dijital dünya ile iletişiminizi özgürce sürdürmenizi sağlıyor” dedi.

Logitech M525, küçük Unifying nano alıcısı sayesinde “tak ve unut” kablosuz bağlantının kolaylığını sunuyor.Unifying özelliği sayesinde tek bir nano alıcıylaLogitech Unifying uyumlu altı ayrı aksesuar eşleştirebilir, böylece bilgisayarınızın diğer USB girişlerinizi boş tutabilirsiniz. Logitech M525 Aralık ayında 69 TL'den satışa sunulacak.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst