Logitech Driving Force Gt tuş soket sorunu

mornoth

Üye
Katılım
3 Eyl 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
42
Herkese merhabalar,iyi forumlar. Sizinle Logitech dfgt direksiyon setimle ilgili bir sıkıntıyı paylaşmak ve bilgili arkadaşlar yardım almak için konuyu açıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi elimde
Logitech dfgt direksiyon seti var. Ben bu setin direksiyonu küçük olduğu için gerçek bir adet şahin direksiyonu ve sinyal kolu aldım ve cihaza monte etmeyi başardım. Sıkıntıya gelecek olursak, bu setin orjinal direksiyonunun üzerinde yaklaşık 20 adet tuş var ve direksiyonu sökerken bu tuşlar devre kartının üzerinde bir soketle ana gövdeye bağlanıyor. Ben bu soketi çıkarttım ve direksiyon ve üzerindeki tuşları ayırmış olup yerine Şahin direksiyonunu taktım. Bilgisayara bağlayıp kontrol ettiğimde soketini çıkardığım halde sistemden bu tuşlara ardı ardına basılıyor olduğunu gördüm dolayısıyla kullanamadım. Sormak istediğim neden soketten çıkarmama rağmen çalışmaması gereken bu tuşlar bilgisayarda sanki üzerlerine basılıyormuş tepkisi veriyor. İnşallah konuyu açıklayabilmişimdir. Gerçekten bu proje için bayağı uğraşıyordum bu nedenle çöp olması beni çok üzer. Yardımcı olanlara olamayanlara şimdiden teşekkürler..
 
Kontakların hep açık olduğunu veya bir PVM sinyali ile çalışmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
 
Kontakların hep açık olduğunu veya bir PVM sinyali ile çalışmadığına nasıl kanaat getirdiniz?
Öncelikle alakanız için teşekkür ederim. Maalesef benim elektronik bilgim yok o yüzden dedikleriniz bana biraz yabancı geldi. Aşağıda resimde gördüğünüz gibi devre kartında soketle bağlı olan kablolar yuvarlakla belirtilen yerden soketle ayrılıyor. Ben de bunu yaptım o kadar. Teferruatlı malumatım olamadığı için hesap etmediğim bir sıkıntı olmalı.

EpnooZ.jpg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,931
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst