Lodcell ile tartım sistemi

Katılım
26 Ağu 2008
Mesajlar
337
Puanları
1
Yaş
39
değerli ustalar şöyle bir çalışma yapmak istiyorum. çay paketleme makinesinin çayı tartıp pakete boşaltan tartı sistemi eski bir teknik. bunu lodcelle yapıp yeni bir tartı sistemi kurmak istiyorum. durum şu 4 adet tartım hücremiz var. bunlar ikişer ikişer kamdan gelen sinyalle çayı poşete bırakıyor. hücre 500 gr tartıyor. çay hücrenin kefesine gelince eski tip lodsell 500 gr olduğunu hissedip bir piston ile kefeyi açıp çayı poşete bırakıyor. çayı hücreye çağırırken bir vibrasyon motoru var tabii.yapmak istediğim makinadan gelen sinyal iki hücreye sinyal verecek vibrasyon motoru titreşim yapıp kefede biriken çay 500 gr olunca piston kefeyi açacak. bu iş sürekli ikişerli terazi grubunu çalıştıracak. ilgilenenler mesaj atabilir. saygılarımla.
 
prosesi cok iyi bir sekilde anlatmıssın yardım istediğin konu tam olarak nedir?loadcelle alakalı mı sıkıntın var?
 
loadcelle ilgili sorunum aslında yok sorun loadceli kontrol eden kartların arıza yapması ve bu kartta olan elemanların bulunmaması. kart yerine loadceli acaba başka birşeyle kontrol olanağı varmıdır .yada sistem değişikliği.saygılarımla.
 
Esıt marka loadcell kullanmanı tavsıye ederım ındıkator cıkısını ıstedıgın degerde ayarlayabılırsın ıstedıgın gr ma geldıgınde role cıkısını kullanırsın.......
 
bu tür uygulamalardan opkonun ucuz indikatörleri var onlardan kullanabilirsin.baykon.com a da bir bakabilirsin.
 
uygulamanızda baykonun bx 3 adlı indükatöründen iki adet alırsanız işinizi görürsünüz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst