Loadcell Kullanımı

sn sürek avcısı loadcelleri dışarı almak demek oradakı platformun altından loadcelı sokmek demektır.loadcelı dışarı alıp platform aynı yerinde durursa tartım yapamassınız.loadcelin üzerinde platform olması gerekir.
 
sn niburi elınızdeki indikatörlerın markasını öğrenebilirmıyım yada BAYKON BX2 VEYA BAYKON BX3 indikatör varmı.
 
bu arada direk analog çıkışlı loadcell varmı acaba ?
 
loadceller aynı zamanda ağırlık ölçmediği taktirde analog sinyali dijital sinyale dönüştürücüde kullanılabilinir doğrumudur???
 
sayın niburi iyi çalışmalar;
bahsettiğiniz şekilde dozajlama cihazları üretiyorum. 6 adet ürünü çift hızda veya 12 adet ürünü tek hızda dozajlama veya boşaltma yapabiliyorum.sistemde 1 adet indikatör bulunmakta. bu indikatörden aldığım ağırlık bilgisi ile 6 çift hız veya 12 tek hız set noktası tanımlatabilirim. starta bastığınızda reçeteye göre istediğiniz dolum/boşaltımı yapabilirsiniz. isterseniz 1 döngü sonunda sistem stop yapıp tekrar start etmenizi bekler, isterseniz de döngü durmadan devam eder taa ki siz stop yapana kadar.ürettiğim cihaz da indikatör seçme özelliği de mevcut. kurulmuş olan sistemde indikatör arızalandığında o an için elinizde bulunan bir başka indikatörü takıp menü içerisinden taktığınız indikatörü seçerek sistemi tekrar aktif hale getirebiliyorsunuz.Bunun yaı sıra her tür indikatöre takıp çalıştırabileceğiniz harici göstergeler üretiyorum.bu sistemde de istediğiniz indikatörü takıp kullanabiliyorsunuz. indikatörü damga sorunları v.b. gibi sebeplerle değiştirdiğinizde menü içerisinden yeni indikatörü seçip harici göstergeyi tekrar aktif hale getirebiliyorsunuz. (desteklenen indikatörler.. baykon bx serisi, erte,cas ,rinstrum,mettler,yaohua ,leon ,esit ,metlab ithalatı indikatörler) dozaj ve harici gösterge sistemi bu indikatörler dışında bir indikatör ile çalıştırılacaksa dilediğiniz indikatöre de akuple edilebilir.
 
merhaba,
aşağıdaki konuda yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

makinemizde basınçlı yağ sistemi var. yağ basıncını ölçen loadcell gibi bir sensör var.
bu sensör min basınçta 0,50 volt dc ve max basınçta 4,00 volt dc voltajı sistemin elektronik kontrol ünitesine bildiriyor.
biz bu sensör ile sistem arasına bir elektronik devre ilave ederek,
sensör basınçlarını sisteme farklı bildirerek sistemi modifiye etmek istiyoruz.
belli aralıktaki (0,50 - 1,35 volt arası) sinyalleri yükseltmek,
belli aralıktaki (1,35 - 4,00 volt arası) sinyalleri düşürerek sisteme iletmek istiyoruz.
yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara teşekkürler
 
SN yağmur LOADCELL cihazı çıkışı direkt PLC analog girişine bağlanmaz,

arada bir converter olması gerekiyor...

Fakat Fatek marka PLC de ayrı satılan loadcell modülü var, bu modülle arada bir convertere gerek kalmadan direk loadcell'i PLC ye bağlayıp okumanız mümkün...
bu loadcell modulunu gemoya bagliyabilirmiyiz
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst