Load cell controller hk.

Mehmetf

Bölüm Yöneticisi
Yönetici
Bölüm Yöneticisi
Katılım
17 Ara 2006
Mesajlar
558
Puanları
6
Yaş
40
Arkadaşlar,

10 numara bir sorum olacak,

Elimde Aç-Kapat mantığı ile dolum yapan bir torba dolum sistemi var.
Fakat set edilen değer 25 kg +- 0,2 kg (200 gr) normalde bütün işlemler Loadcell controller üzerinden manuel olarak yapılıyor. Yani diyelimki torba 25,6 kg geldi, Operatör kendisi ekrandan değişiklik yapıyor.
Manuel işlemleri ortadan kaldırıp sistemin kendi içerisinde döngü oluşturmak için nasıl bir Controller kullanmam gerekir? marka ve model verebilirmisini?
Teşekkürler :)
 
Zor bir soru oldu sanırım :)
 
ben de wolf marka var. 24 kilodan sonra hassas doluma geçer. 1 kiloyu daha yavaş ve hassas doldurur...
 
ben de wolf marka var. 24 kilodan sonra hassas doluma geçer. 1 kiloyu daha yavaş ve hassas doldurur...
Sn. volcanoos bütün kontrolörlerde hassas dolum özelliği (belli ağırlıktan sonra yavaş devire geçme vb.) vardır. Ancak hassas doluma geçiş üründen ürüne değişebileceği yada 25 kg değile farklı bir miktarda (20-21.....50) dolum yapılabileceği için hassas doluma geçiş ağırlığını siz istediğiniz bir değere set edersiniz.
 
Toz kömür, parça kömür cinsi belirtmemişsiniz.
Ama kısaca değinmek gerekirse:
*** Var olan dolum besleme hattınıza ilave olarak +/- 0.200 kg yi tamamlayacak yani olan malzemenizden daha homojen olan benzer ürünü besleyecek hatta ihtiyacınız var. Bu örnek olarak 24 kilo değerine yaklaşan yüklemenin başka bir hattan tamamlanmasıdır(Son anda kafan kadar bir kömür parçası gelmesinin ihtimali nedir).Ayrıca daha ince malzemeyle Finish işlemini tamamlarsanız loadcell lerdeki darbe yükü daha az olacaktır. Okuduğunuz değer daha sağlıklı olacaktır.
Önemli Not: Hesap gününe inanıyorsanız (ki ben inandığınızı düşünüyorum) brakın tartı fazla tartsın. Neden mi? 1000 kişiye borçlanmaktansa 1 kişiye borçlanman daha iyidir. Nasıl nasıl o 1 kişiyle helalleşirsin diğerlerini bulup helalleşmen imkansız...

Saygılar....
 
Hassas dolum dediğiniz durum PID parametrelerine göre 4-20ma arası akışkan durumumu yoksa PID parametresine göre ON-OFF durumumudur?
 
Ürünler » indikatorler ve kontrol cihazlari » agirlik indikatorleri ve kontrol cihazlari

Big-bag cimento dolum istasyonunda esitin ilgili linteki rölelerinden kullanmaktayız. Çift devirli (dahlender tip) motorun tahrik ettigi helozonla dolum gercekleştiriyor. Röle Motoru istenilen sette devirini dusurerek ayarlanan kg'da dolumu bitirmektedir. Cihazlar pahalı olabilir ama kullanacağız alan önemliyse kaltesiyle sizi yarı yolda birakmiyacaktır. Kolay gelsin.
 
erte 2 288 dolum indikatörü bu cihazla istedini yapabilirsin..4 input 8 out bu çıkışlar istedin çalışmayı yapabilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,545
Kullanıcılar
449,912
Son üye
mavilacivert11

Yeni konular

Geri
Üst