Libelle temizlik robotu kart bağlantı sorunu

ilyas_1914

Üye
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
83
Puanları
3
Yaş
32
Konum
İzmir
Libelle marka ıslak kuru bir temizlik robotu geçti elime. Motora kurum vs. çekilmesinden kaynaklı motor çalışmıyordu. Motoru temizliği ve kömür değişiminden sonra motoru çalıştırdım. Ama karttan motora enerji gelmiyordu. Triyak değişti ama kartta motor soketlerinin ikisinede nötr geliyor faz gelmiyor. Kartta motor soketleri ve faz nötr girişleri haricinde iki soket daha var. Acaba kabloları yanlış soketlere mi bağlıyorum. Daha önce bu tip kartlarla uğraşan ustalarımdan yardım rica ediyorum
 

Ekli dosyalar

_weron_

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
388
Puanları
18
Arsivimde kalmış yardımcı olur inşallahIMG_20180831_153946.jpg
Benim soktuğum de faz nötr girişi iki adet motor çıkışı iki adette swich çıkışı vardı kart farklı sanırım biraz faz nötr girişi varistor yolunu takip et.
 

Ekli dosyalar

ilyas_1914

Üye
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
83
Puanları
3
Yaş
32
Konum
İzmir
Arsivimde kalmış yardımcı olur inşallahEkli dosyayı görüntüle 49052
Benim soktuğum de faz nötr girişi iki adet motor çıkışı iki adette swich çıkışı vardı kart farklı sanırım biraz faz nötr girişi varistor yolunu takip et.
İlgin için teşekkürler ustam. Bendeki makine bunun bir alt modeli sanırım. Peki kartta ki s yazan soketler nedir bir bilgin varmı acaba
 

_weron_

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
388
Puanları
18
S yazanlar swich m yazanlar motor faz nötr yolunu da varistor den takip et.Tahminimce en baş faz diğer taraftan en sonda nötr karışık takabilirsin anahtardan çıkan iki terminali çünkü kapasitör ve varistor var.
 

ilyas_1914

Üye
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
83
Puanları
3
Yaş
32
Konum
İzmir
Sorun emniyet switc'indeymiş. Arızalıymış değiştirince düzeldi. Teşekkürler yardımlarınız için.
 

Benzer konular


Sponsor Bağlantı

Forum istatistikleri

Konular
103,161
Mesajlar
725,564
Kullanıcılar
384,394
Son üye
mehmet_akbas

Yeni konular

Üst