LG-BEKO Klıma Arızası.

gtaskt

Üye
Katılım
8 Ara 2011
Mesajlar
36
Puanları
1
Merhaba Klıma kumandası çalışmıyor kumandadan sinyal çıkıyor fakat klıma algılamıyor anca klımanın kapağının yanındakı remote control kısmından çalıştırabiliyorum ve klıma biraz çalışıp ısındıktan sonra kumanda tekrar devreye giriyor ve çalışmaya başlıyor Bunun nedeni nedir Bu 1. sorunumdu :)
2.Sorunum uzun suredır klımayı kullanmadım bugun klımayı açmayı denediğimde kumanda tekrar çalışmadı ve yan tuştan çalıştırdım fakat klıma uflemıyor ama alt ünite çalışıyor Sorun nedir klıma Surekli beklemede kalıyor. Yardım. Şimdiden Teşekkür ederim. :D
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Selamlar.
1)Ana kartin arizali ola bilir.
2)Yan tusdan basdiginizda klima isitma modunda calisdigi icin ilk dis unite devreye girer.sonra ic unite isinma yapdiqda ic unitede olan boru sensor mueyyen dereceye catdiginda ic unite islem yapmaya basliyor.Amma klimanizin ic unitesi hic devreye girmezse qaz eksik ve ic unite boru sensoru arizali ola bilir.
Kolay gelsin
 
elnur arkadaşın yorumuna ek olarak cihaz kumandayı algılamama sorununa ek olarak alıcı sensörün lehimleri çatlamış olabilir bazen oluyor cihaz ısınınca genleşmeden dolayı temas edip çalışıyor olabilir sensörün bulunduğu kartı söküp lehimlerini tazelemenizi öneririm. ayrıca kartın soket bağlantısında da gevşeklik olabilir kontrol ediniz.

iyi çalışmalar..
 
hepsıne ek olarak ta ıc unıte fan kapasıtorun arızalı olabılır..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst