Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

Katılım
22 Tem 2010
Mesajlar
23
Puanları
1
Arkadaşlar herkese merhaba.. Dün akşam film izlerken cihaz kendiliğinden stand by konumuna geçti. Açmak istediğimde tık diye ses gelip stand by ışığı sönüp açılır gibi oluyor ama görüntü gelmeden 3-4 sn içinde tekrar stand by konumuna geçiyor. Priz değiştirdim. Baya bi fişten çekip bekledim ama gene aynı. Belkin akım korumalı priz ile kullanıyorum. Alalı 3ay bile olmadı tv yi. Arıza büyükmüdür acaba yarın servis çağıracam. Malum tv büyük götür getir olsun istemiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler..
 
arkadaşım alalı 3 ay olduysa kendin hiç ellemden garantiden faydalan.eğer kendin kurcalarsan servis dışı müdahale bahanesiyle garanti dışı kalmasın cihazın.kolay gelsin......
 
Yok zaten ben ellemem garantili ürün. Neden olduğu hakkında bilgi almak istedim. Kötü bi arızamı. Serviste çok kalırmı ve bir daha olma riski çokmu gibisinden..
 
20-30 gün içerisinde teslim ederler size
 
iş günü olarak sayıyorlar birde servisler cumartesi-pazar ı saymıyorlar.
 
Bakalım servis gelip aldı cihazı.. Sonuçlanınca bilgilendirme amaçlı yazarım buraya..
 
Servisle gorustum. Arizayi bulmuslar. Elektrik fisinin girdigi yerde voltajdan ariza olmus ve parca siparisi vermisler lg merkeze. Normalde bu garanti kapsamina girmezmis ama musteri memnuniyetinden garantiden yapiliyormus.. Bir daha olmamasi icin 220 voltaj sabitleyici transformator almam gerekli imis. Nedir bu nereden kaca bulurum yardimci olurmusunuz arkadaslar. Bu adamlar gene olursa garantiden olmaz gibi bisey demesinler sonra..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst