Lenze smd sürücü problemi

yusufkaynar

Katılımcı Üye
Katılım
11 Şub 2011
Mesajlar
423
Puanları
56
Selam arkadaşlar. Elimde ikinci el bir makina var ve taşıyıcı palet motorunda lenze smd inverter ve buna bağlı dijital potansiyometre var. Önceki sahibi inverterin parametreleriyle oynamış ve şimdi motor çalışmıyor. Sürücüye güç verilince ekranında stp yazıyor. Bu inverterin parametre ayarlarinda yardimci olabilecek varmı acaba.
Şimdiden tesekkurler
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
stp komutu invertörün calışmaya hazır olduğunu belirtir normalde 20 ila 28 i köprü yapıca cıkar aynı anda e1 eköprülersen ileri çalışması lazım once buna bak değilse c1:0-c2:0-ce1:6-ce2:7-ce3:3 olacak şekilde parametreleri ayarla ama ayarlamadan diğerlerini kaydet :D olaki geriye donmek lazım olur..
YAPILAN YARDIMLARDA İNVERTÖRLERDE YANMA PATLAMA YERİNDEN FIRLADI GİBİ DURUMLARDA MESULİYETT KABUL EDİLMEZ MÜDÜRİYET ;) ;);)
 
Ayarları lenze Türkiyeyle görüşerek hallettim. Silent59 senin söylediklerinin aynı parametreleri verdiler. Cevaplar için teşekkurler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,851
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst