lenze invertör

Arkadaşlar lenzenin sitesinden gdc programını indirebilirsiniz. Ama kurulumunda serial ister ve geçerli bir serial girmeden devam edemezsiniz. Ve en ucuz şekilde lenze sürücülere bağlanma aparatıda lecom modüldür VE COMPORT TAN BAĞLANIR. Lenze tr mümessili bu seriali para ile satıyor sanırım. Bu gdc programı ile eski ve yeni seri 8200 ler, 9300 seri inverterlere bağlanıp parametre yedekleme ve yükleme, değiştirme aktuel değerleri görme gibi tüm işlemmeri yapabilirsiniz. Ben lenze trakya bölge bayisinde çalışıyorum ve gdc yi her işte kullanıyoruz. Serial var bizde ama önce bir sormam lazım, eğer bir sorun olmazsa hem gdc yi hem seriali yazarım.

hocam bu konuda bizi aydınlatırsan seviniriz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar lenze lse elektreik le görüştüm, gdc serial'i ücretisiz vermiyorlar.Lenze ile surunu ve sorusu olalan ardaşlar varsa elimden geldiği kadar yardıma hazırım. kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
ali arkadasımm sen kızılpınardanmısın hayır sadece cevirici değil o lenzenin kendisine özel
 
hangi adımları izliyoruz bağlanırken program atarken program çekerken
 
selam öncelikle invertöre ulaşmanız lazım bunun içinde lecom gereklidir elinizde varsa programı var yardımcı ola bilirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst