lenze invertör

Ali Arda

Üye
Katılım
20 Ocak 2008
Mesajlar
181
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar lenze 9300 parametlerini pc den kontrol edebilmek için parogram ihtiyacım var
elinde olan bi arkadaş benle paylaşabilirmi
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadasım lenzenın almanya sıtesınde ımpressum altında ıstedıgını bulabılırsın
 
lenze.com da downloads bölümünde global easy drive programını indirebilirsin.
 
gdc diye bir programı var
 
Bendede var bu program ama (global drivers control) ama kullanabilmen için lecom'a ihtiyacın var onunda fiyatı 175 euro lecom olmazsa bu programla pc den kontrol yapamassın haberin olsun .diğer programlar bi işe yaramıyo haberin olsun

tel:0544 960 40 64
 
Bendede var bu program ama (global drivers control) ama kullanabilmen için lecom'a ihtiyacın var onunda fiyatı 175 euro lecom olmazsa bu programla pc den kontrol yapamassın haberin olsun .diğer programlar bi işe yaramıyo haberin olsun

tel:0544 960 40 64

Bu lecom dediğin cihaz rs 485 ceviricimi
 
merhaba arkadaşlar, GDC lenzenin global olan sistemlerini programlayabildiğiniz bir ara yüz programıdır. bu program ile 9300 sürücüye bağlanmak istiyorsanız Lecom, ModemCAN, EthernetCAN veya Can bus adaptörüne sahip olmanız gerekir. eğer Scada gibi bir sistem ile 9300 ü programlamak değilde sadece parametrelerine erişmek istiyorsanız 9300 üzerinde dahili bulunan can kapısını kullanarak herhangi ir can open adaptörü üzerinden istediğiniz herhangi bir parametreye ulaşabilirsiniz.
 
arkadaşlar lenze hız kontrol cihazını fabrika ayarlarına nasıl çevire biliriz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar lenze marka inverterin program parametrelerini pc'ye çekmek istiyorum bunun için elinde programı olan ve nasıl yapılacağını anlatan döküman var mı?
 
Arkadaşlar lenzenin sitesinden gdc programını indirebilirsiniz. Ama kurulumunda serial ister ve geçerli bir serial girmeden devam edemezsiniz. Ve en ucuz şekilde lenze sürücülere bağlanma aparatıda lecom modüldür VE COMPORT TAN BAĞLANIR. Lenze tr mümessili bu seriali para ile satıyor sanırım. Bu gdc programı ile eski ve yeni seri 8200 ler, 9300 seri inverterlere bağlanıp parametre yedekleme ve yükleme, değiştirme aktuel değerleri görme gibi tüm işlemmeri yapabilirsiniz. Ben lenze trakya bölge bayisinde çalışıyorum ve gdc yi her işte kullanıyoruz. Serial var bizde ama önce bir sormam lazım, eğer bir sorun olmazsa hem gdc yi hem seriali yazarım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,241
Kullanıcılar
449,838
Son üye
sarioglu_55

Yeni konular

Geri
Üst