Lenze 9300 can sorunu

cmess

Üye
Katılım
22 Eki 2008
Mesajlar
114
Puanları
1
kolay gelsin,
sisteme profibus modulu ile bagli bir EVS9322-EP surucumuz var. pb uzerinden giden komutlarin takibi icin surucu parametrelerini izlemek istiyorum. dahili can (x4) uzerinden baglanmaya calisiyorum fakat bir turlu olmuyor. kablo-program-ayar vs kaynakli bir sorun degil, ayni ayarlarla baska suruculere cok rahat baglanti kurabiliyorum. dahili can hattini kullanima kapatan ya da engelleyen nedir, bulmam konusunda fikirlerinizi ve yardimlariniz bekler, calismalarinizda kolayliklar dilerim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
can bas hattı uzerinde cihazların hepsi görünüyormu yada pb üzerinden bağlanıyor cıhazın ama can bus bağlantı soketi boştamı benim başıma söyle bişey geldi 12 inverterin 7 tanesi bağlantıda görüyodum geri kalan 5 adeti bağlantıda görmüyordu panonun ana beslemesini kapatıp 5 dk bekleyip actım hepsi görünür oldu ve bağlantı sagladım birde sunu sormak istiyorum can bus hattında kac cihaz var
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,269
Kullanıcılar
449,844
Son üye
mehmet.ali.turhan.99@gmai

Yeni konular

Geri
Üst