Lenze 8200 Vector backup alma işlemi

redskymuscular

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
1,333
Puanları
56
Arkadaşlar Merhaba,

Çalıştığım tesiste motorlar genellikle lenze 8200 sürücü ile kontrol edilmekte. Benden backup almam ve kayıtlı parametreleri excell ile raporlamam istendi.

Lenze 8200 hakkında teknik bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Siemens micromaster dışında bir sürücüyle motor kontrolü yapmamıştım. Lenze 8200'un artısı eksisi nedir ve yukarda bahsettiğim işleri nasıl yapabilirim.

Teşekkürler
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
şu an invertörlerin içinde kağıt kalemi alıp yazmak için biraz fazla parametre var 1. secenek olarak senin için önemli olanları yazıp bir tablo cıkarırsın yada lenzenin pc bağlantı programını ve kablosunu kullanıp iki dakkada yedekleme işlemini yaparsın tabi bu para demek bu tip şeyleri isteyen kişiler genelde para işin içine girince cayarlar işin en basidi bu bilgisayardan yukleyip bilgisayara yedeklemek kolay gelsin..
 
8200 lenze ile ilgili yardım edebilirim ama sorunu cözmusundur herhalde
 
Arkadaşlar merhaba lenze hız kontrol için lecom a/b cihazı alicam fakat rs232 kablosu sanırım ayrı oluyor bu kablo ne olarak geçiyor yada şeması varmı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst