led tabela arızası

halhal

Üye
Katılım
19 Haz 2016
Mesajlar
325
Puanları
1
Yaş
41
Firmamızın ismi çatıda led panel halinde mevcut.
Ortadaki bir harfi yanmıyor. Satıcı abi trafosunda problem olabilir dedi. Ancak trafosu nerededir bilemiyorum.
  1. Trafosu için çatıya tabelanın arkasına çıkmam mı gerekecek?
  2. Arkasında tahmini nasıl bir trafo vardır? Sökmem için vinç çağırmam gerekecek. Söküp aynısını almaya gitsem takmam için yeniden çağırmam gerekecek. Tahmini bir model varsa en azından işlemi teke düşürebilirim.
  3. Bir de bu trafolar böyle arızayı sürekli verir mi? 2 Tane alsam paralel bağlasam biri bozulduğunda diğeri yedek kalır mı? Parlaklık uygulamada değişir mi?
Teşekkürler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Led panel reklam tabelasında ,

Kaç tane led panel kullanıldığı ve bunlara kaç tane güç kaynağı kullanıldığını bilmek güç. Genelde bir trafo p10 panel dediğimiz panellerde her biri için bir trafo değilde örnek veriyorum bir satır için bir trafo yada 5 adet için bir trafo kullanılır.

Eğer sadece tek p10 panelde yazı çıkmıyor ise o panel arızalanmış denebilir.

Sistem p10 lada yapılmamış olabilir. Siz bence forumca bir kısıtlaması yoksa tabelanızın resmini çekip ekleyin bir bakalım.
 
Merhaba;
Bu bahsetmiş olduğunuz panelinizin sadece 1 harfi yanmıyor ise benim tahminim en başa güçlü 1 trafo konulup bütün harflere bağlantı yapılmıştır.Senin yapman gereken ilk iş harfe gelen kabloyu kontrol edip ucunda enerji varmı ona bakmalısın.Çoğunlukla harflerin kablosuyla trafodan gelen ucu bi noktada ek yapıyorlar ve bu ek zamanla gevşeyip sorun çıkarıyor senin arızanda budur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,195
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst