Led spotlarımız çok çabuk bozuluyor

yatusa

Üye
Katılım
15 Ağu 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Mağazamızda 1x30 watt'lık led spot armatürler kullanıyoruz. Son zamanlarda spotlar sık sık göz kırpma şeklinde arızalanmaya başladılar. Yeni spot takıyoruz 2-3 gün içerisinde onlarda göz kırpmaya başlıyor. Aynı ürünleri farklı mağazalarımızda da kullanmaktayız. Herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Spotların hep aynı mağazada sorun çıkartmasını anlayamıyorum. Elektrik tesisatımızda görünen herhangi bir arıza yok. Voltajlarımız normal. Spotların genelde elektronik trafoları bozuluyor. Bazende spotların ledleri bozuluyor. Tesisatımızda farklı olarak ne gibi bir sorun araştırmalıyım ? Teşekkürler.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
- Kullandığınız ürünlerin koruma sınıfı I mi? II mi? Topraklama hattı var mı? gerekliyse bağlantıları yapılmış mı? Topraklama sağlıklı mı?
toprak.jpg
- Voltaj normal demişsiniz ne kadarlık bir süre ölçtünüz? Kaç volt?
- Soket-jack bağlantıları sağlam mı?
- Yükler fazlara dengeli dağıtılmış mı?
- Kablo kesiti uygun ve bağlantılar iyi mi?

Aklıma gelenler bunlar.
 
bozulmaya başlayan led projektörü bir ups ile kontrol edin. anlık olarak gerilim yükselip alçalmakta buna neden olan şey ise oksit, gevşek bağlantı, hattaki anlık olarak çalışıp duran cihazlar.
 
driver ların markası ve üzerindeki standartlar nedir kesinlikle driverlardan dır ben bons ledi öneririm 5 yıl birebir değişim garantisi var ve çok kaliteli japon ve kore ledleri kullanıyor aryın mehmet keven yardımcı olsun çok ilgilliler
 
muhtemelen spotların üstü kapalı ve ısı sirkülasyonu olmadığında çok ısınıp bozuluyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst