LED Sistemleri, Teknolojileri, Ekipmanları, Uygulamaları ve LED Aydınlatma

kolay gelsın bana başlıktanda anlaşılabılecegı gıbı bıras dokuman lazım burada nerde bulabılırım yada tavsıye ettınız adres varmıdır

dexxen

Üye
Başlıktaki maddelerin herbiri başlıbaşına zaten konu, başlık açıp kimse yardım etmiyor diyene kadar detaylandırıp sorsanız?
Led sistemeleri zaten çok geniş, ekipman dersen derya deniz, mimari aydınlatma başlıbaşına tez konusu, uygulama dersen zaten anlatmakla bitmez...

Sorun söyleyelim...

Konu Sah
zaten bu sıstemler anlar anlat bıtmez o konuda hemfıkırız,bana sadece kısa ve oz bi sekılde bunlarla ılgılı bılgıler lazım

BODRUM23

Üye
Eger istanbulda ikamet ediyorsanız Kadıköyde atelyemiİ lED ARGE olarak kullanıyorum CADDE Loj Elek ltd şti sahibiyim ALTIN KOZA YORDAM MÜH İNANLAR ın led danışmanıyım

Led Teknolojisi ile Aydınlatma isimli makale ve daha birçok teorik döküman yollayabilirim.hasayhan_47amynet.com
Makalenin Konu Başlıkları : 1. Giriş 2. LED Teknolojisi Nedir?3. LED’lerin Elektriksel Özellikleri4. LED Modül ve Armatürleri5. LED’lerle Renkli Dünyalar 6. LED İle Aydınlatma Avantajları7. LED’lerin Kullanım Alanları

Forum istatistikleri

Konular
125,989
Kullanıcılar
446,439
Son üye
Gns41

Yeni konular