Led Lambayı uzaktan farklı zamanlarda Açıp Kapatmak.

leserko

Üye
Katılım
12 Eyl 2008
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba arkadaşlar Elektronik bilgim Okulda öğrendiğim kadarıyla var. Bi konu hakkında araştırma yapıyorum. Sizlerde bilgi almak istiyorum.

Japonya Yetenek Yarışması ? İnanılmaz Dans videosunu izle - Eğlence - Mynet - Video

Bu vidyodaki sistemi yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çok yaratıcı bir düşünce.ilk başlarda simülasyon sandım sonraları farkına vardım.3 evet degil 10 evet demesi lazım jürinin..
 
Yardımcı olcak arkadaş yokmu ?
 
Uzaktan kontrol edilmiyordur belki buton yardımı veya dans düzenine göre programlanmış bir yazılımda olabilir.
 
Tam bir görsel şölen,elektronik ve sanatın muhteşem bütünlüğü.Killing (İskelet adam) ve "Tron" uzay-bilimkurgu dizisindeki görsel efektlere epeyce benzetilmiş,etkileyici olmuş.

Led aydınlatma devreleri kanmca insan bedeni üzerinde uygun şekilde kamufle edilmiş çok hafif ve pratik(Giyilebilir bir tür batarya) olan bir batarya sistemiyle RF ile kontrol edilebilen uzaktan kumandalı bir başka sistemi kontrol eden vericinin verdiği RF dalgaları, danseden kişinin üzerindeki alıcı devreler vasıtasıyla alınıp, müziğin ritmiyle ışık şiddeti azalıp çoğalan bir "vumetre" gibi ışıldayıp yanacak şekilde ledlere sürücülük yapan başka bir devreden taşınabilir bu bataryalardan alınıp dağıtılmakta ve bu şekilde sonuç olarak güzel bir görsel şölene dönüşmekte.

Ledlerin devamlı ayni tarzda ve belirli zaman dilimlerinde yanması da bir yazılımla bu devrelere yüklenmiş olmalıdır.(Pic yükleme benzeri)Ancak bu, tamamen videoyu birkaç kez izledikten sonra kendi zihnimde canlanan bir senaryodur.Çalışma prensibi ve biçimi başka şekillerde de düşünülüp dizayn edilmiş olabilir.Dürüst olmak gerekirse izlediğim bu gösteri, 2 gündür forumda sürekli yazı yazarken beynimde oluşan tüm zihin yorgunluğumu da bir miktar giderdi gerçekten.Gösteriyi çok beğendim.10 üzerinden 10 veriyorum.(Tam puan)
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst